Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Tamturbo

Analyytikko

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
18.5.
2020

Tamturbo Oyj suunnittelee listautumisantia ja osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Tamturbo on suomalainen teknologiayhtiö, joka mahdollistaa puhtaamman ja energiatehokkaamman teollisuustuotannon uuden sukupolven Touch-Free™ -kompressoriteknologialla ja asiakkaille lisäarvoa tuottavilla palvelumalleilla.

InderesTV
15.5.
2020

Tamperelainen paineilmaratkaisuja kehittävä teknologiayhtiö Tamturbo suunnittelee listautumista Helsingin pörssin First North-listalle. Toimitusjohtaja Timo Pulkki kommentoi yhtiön liiketoimintaa, teknologian kilpailukykyä ja listautumisaikeita Vernerin haastattelussa.

Kysymykset kellotettuna:

Tamturbo

Tamturbo

Tamturbo on kompressorialan yritys, joka on kehittänyt omaa, suurnopeusteknologiaan perustuvaa turbokompressoria vuodesta 2010 ja on nyt merkittävän kansainvälisen läpimurron kynnyksellä. Yrityksen asiantuntijoilla on yhteensä yli sadan vuoden kokemus kompressori-, suurnopeus- ja turbosuunnitteluteknologioista ja vahva intohimo tekemiseen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Ylöjärvellä. www.tamturbo.fi.