Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Teleste

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
6.5.
2021

Telesten vuosi alkoi lupaavissa merkeissä. Yhtiö on toimitusjohtaja Jukka Rinnevaaran mukaan pärjännyt vielä hyvin huolimatta yleisesti vallitsevasta komponenttipulasta. Rinnevaara kommentoi videolla liiketoimintojen näkymiä ja vakaata vuoden aloitusta.

00:00 Miten vuosi lähti
01:41 Hajautettu arkkitehtuuri
02:53 Komponenttipula
04:24 Näkymät

inderesTV
15.2.
2021

Hajautetun verkkoarkkitehtuurin syklin kääntymistä on odotettu kieli pitkänä, mutta nyt ketsuppipullon korkin räjähdys voi olla lähellä. Osakkeessa on nousupotentiaalia jahka yhtiön strategian surffilauta pääsee uuden aallon harjalle. Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

Seuraa Telesteä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/teleste

Yhtiöraportti (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/syklin-taite-haamottaa-jo-horisontissa

inderesTV
11.2.
2021

Telesten Q4-tulos oli isossa kuvassa odotusten mukainen. Näkymissä on yhä epävarmuutta teknologiasyklin ajoituksen ja pandemian suhteen. Telesten toimitusjohtaja Jukka Rinnevaara kommentoi neljättä kvartaalia ja yhtiön näkymiä analyytikko Atte Riikolan haastattelussa.

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:10 Miten Q4 sujui?
01:39 Pandemian vaikutukset
03:24 Hajautetun arkkitehtuurin investoinnit
05:25 Näkymät

inderesTV
29.10.
2020

Teleste raportoi aamulla odotukset ylittäneen Q3-tuloksen. Eväät ensi vuoden tulosparannukselle ovat hyvät, mutta korona luo silti yhä epävarmuutta lyhyen aikavälin näkymiin. Telesten toimitusjohtaja Jukka Rinnevaara kommentoi analyytikko Atte Riikolan haastattelussa.

inderesTV
13.8.
2020

Telesten sijoitustarinan hillotolppa näkyy horisontissa, mutta kärsivällisyyttä sen saavuttamiseen kysytään edelleen. Toimitusjohtaja Jukka Rinnevaara kommentoi yhtiön koronakuulumisia, Saksasta irtaantumisen edistymistä sekä näkymiä analyytikko Atte Riikolan haastattelussa.

Seuraa Telesteä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/teleste

00:00 Toisen kvartaalin kuulumiset
01:10 Muita koronan vaikutuksia
02:06 Palveluliiketoiminnan kuulumiset
03:05 Kommentit Saksan irtaantumisesta
3:53 Näkymät ​

inderesTV
19.5.
2020

Telesten omistajat ovat jo vuosia odottaneet uuden teknologiasyklin käynnistymistä. Päätös luopua tappiollisista Saksan toiminnoista sekä väistämättä lähestyvä syklin käänne saa meidät kokeilemaan varpaalla veden lämpötilaa. Osakkeen arvostus on maltillinen.

Seuraa Telesteä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/teleste

Aiheet kellotettuna:

inderesTV
15.5.
2020

Teleste on päättänyt luopua Saksan palveluliiketoiminnasta, joka on tervetullut päätös sijoittajien silmissä. Toimitusjohtaja Jukka Rinnevaara kommentoi päätöstä sekä yhtiön ensimmäisen kvartaalin sujumista analyytikko Atte Riikolan haastattelussa.

Kysymykset kellotettuna:

inderesTV
10.3.
2020

Teleste on odottanut uutta teknologiasykliä kuin kuuta nousevaa, mutta toistaiseksi pihtailevat operaattorit ovat pitäneet hillot visusti Telesten käsien ulottumattomissa. Osakkeen arvostus on edullinen, mutta uuden syklin ajoitus on kysymysmerkki. Analyytikko Atte Riikola kommentoi.

Teleste-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/teleste

Telesten laaja raportti https://www.inderes.fi/fi/syklin-taitetta-edelleen-odotellessa

inderesTV
13.2.
2020

Telesten omistajat saavat edelleen odottaa ketsuppipullon purskahdusta hajautetun verkkoarkkitehtuurin markkinassa. Toimitusjohtaja Jukka Rinnevaara kommentoi analyytikko Atte Riikolan haastattelussa Q4'19-tulosta sekä vuoden 2020 näkymiä sekä fokusalueita.

Teleste-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/teleste

Kysymykset kellotettuna:

inderesTV
3.12.
2019

Telesten tulosvaroitus ei tullut yllätyksenä. Yhtiön näkyvyys markkinasyklin käänteeseen on ollut jo pitkään heikko ja arvioita investointien käynnistymisestä on viime vuosina siirretty askel kerrallaan kauemmaksi.

Telesten avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/teleste

Teleste

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas