Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Tikkurila
4233 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 14.90 ALIN 14.76 VAIHTO (KPL) 11 762
MYYNTI 14.96 YLIN 15.20 VAIHTO (VAL) 0,175 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Kajaani

Petri Kajaani

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

29
Lok
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
2.8.
2017

Teknoksen liikevaihto on kasvanut ja Tikkurilan liikevaihto on supistunut viime aikoina, Mitä jos Teknos menee Tikkurilan ohi ? Joissain testeissä Teknoksen maali on jopa menestynyt paremmin kuin Tikkurilan maali. Uskallanko taas ostaa Tikkurilan osaketta marraskuun alennusmyynnistä niin kuin aiemmin. Tekniikan maailman testejä ehkä pääsee lukemaan mutta ne taitavat olla maksullisia luettavia.

Inderes Q&A
26.6.
2017

Mitä mieltä olette Tikkurilasta? Ainakin huonot kelit Suomessa ovat todennäköisesti vaikuttaneet Q2 tulokseen. Kannattaako odottaa sen julkistamista ja odottaa mahd. Dippiä vai mitä odotatte Q2 tuloksesta?

Tikkurila

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Tikkurila lyhyesti

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 562 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862.  www.tikkurilagroup.fi