Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
UTG Mixing Group
2195 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.44 ALIN 0.44 VAIHTO (KPL) 4 536
MYYNTI 0.45 YLIN 0.46 VAIHTO (VAL) 0,002 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Yhtiöraportti
20.10.
2020

UTG:n Q3-raportin kokonaiskuva oli mielestämme positiivinen etenkin kvartaalin alun odotuksiin peilattuna. Viime kuukausina reippaasti noussut osakekurssi on kohottanut yhtiön arvostusta eikä ensi vuodelle ennustamamme vauhdikas tuloskasvu ja maltillinen osinkotuotto riitä nostamaan 12 kuukauden tuotto-odotusta enää tässä vaiheessa tuottovaatimuksen yläpuolelle.

InderesTV
19.10.
2020

Sekoittimistaan tunnettu UTG on luovinut koronapandemian keskellä kiitettävin ottein. Vuoden viimeiselle neljännekselle lähdettäessä yhtiön tilauskanta oli yli 30 % vuodentakaista korkeammalla. Analyytikko Antti Viljakainen käy läpi UTG:n alkuvuotta ja näkymiä.

UTG:tä voi seurata inderes.fi:ssä: https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/utg-mixing-group

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:14 Mitä UTG tekee?
01:33 Miten kolmas neljännes meni?
04:10 Miten koronapandemia vaikuttanut liiketoimintaan?

Tiedotteet
19.10.
2020

PLC UUTECHNIC GROUP OYJ SISÄPIIRITIETO 19.10.2020 klo 9:00  

PLC UUTECHNIC GROUP OYJ:N LIIKETOIMINTAKATSAUS TAMMI – SYYSKUULTA 2020

TILAUSKANTA VAHVISTUI SELVÄSTI

Tässä liiketoimintakatsauksessa esitetään UTG -konsernin jatkuvien toimintojen avainlukuja ja keskeisimpiä tapahtumia tammi – syyskuussa 2020 sekä vertailulukuja vuodelta 2019. Luvut ovat tilintarkastamattomia.

Analyytikon kommentti
16.10.
2020

UTG Mixing Group (aik. Uutechnic Group) julkistaa Q3:n liiketoimintakatsauksensa maanantaina. Liikevaihdon ja tuloksen osalta kivikoviin vertailulukuihin ei arviomme mukaan ole asiaa, mutta uusien tilausten virta on todennäköisesti ollut kahden merkittävän kaupan ansiosta vahva.

InderesTV
18.9.
2020

Juha ja Erkki keskustelevat konepajoista. Podin lopulla Antti V. täydentää kommentoiden seurannassaan olevia Helsingin pörssin konepajoja. Sektorin vuosi on ollut haastava ja koronan myötä yhtiöiden suhdannekestävyyttä on koeteltu poikkeuksellisesti. 

Analyytikon kommentti
14.8.
2020

UTG Mixing Group tiedotti torstaina, että yhtiö on saanut merkittävän tilauksen Kiinasta yhdeltä alansa johtavalta tekstiiliteollisuuden materiaalituottajalta. Tilaus käsittää 24 kappaletta sekoittimia vaativaan kemianteollisuuden prosessiin. Tilauksen kokonaisarvo on noin 2 MEUR.

Tiedotteet
13.8.
2020

PLC UUTECHNIC GROUP OYJ SISÄPIIRITIETO 13.8.2020 klo 9:00

UTG MIXING GROUPILLE MERKITTÄVÄ TILAUS

UTG Mixing Groupiin kuuluva Stelzer Rührtechnik Int. GmbH on saanut merkittävän tilauksen Kiinasta yhdeltä alansa johtavalta tekstiiliteollisuuden materiaalituottajalta. Tilaus käsittää 24 kappaletta sekoittimia vaativaan kemianteollisuuden prosessiin.

Analyytikon kommentti
13.8.
2020

UTG Mixing Group tiedotti keskiviikkona, että konserniin kuuluva Stelzer on saanut merkittävän tilauksen Kiinasta. Tilaus käsittää 6 reaktorisekoitinta polymeerituotantoprosessiin. Tilauksen kokonaisarvo on yli 0,6 MEUR. Tilaus on kirjattu Q3:lle ja toimitukset ajoittuvat Q4:lle.

Tiedotteet
12.8.
2020

PLC UUTECHNIC GROUP OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 12.8.2020 klo 12:15

UTG MIXING GROUPILLE MERKITTÄVÄ TILAUS

UTG Mixing Groupiin kuuluva Stelzer Rührtechnik Int. GmbH on saanut merkittävän tilauksen Kiinasta. Tilaus käsittää 6 kappaletta reaktorisekoittimia polymeerituotantoprosessiin.

Tilauksen kokonaisarvo on yli 0,6 miljoonaa euroa. Tilaus on kirjattu vuoden 2020 kolmannelle vuosineljännekselle ja toimitukset ajoittuvat vuoden 2020 viimeiselle neljännekselle.

UTG Mixing Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

UTG Mixing Group

UTG Mixing Group on maailmanlaajuisesti toimiva teknologiakonserni, joka tarjoaa kilpailukykyisiä sekoitusteknisiä ratkaisuja asiakaslähtöisesti minimoimalla elinkaarikustannukset. “Partnership built to last – and perform”, on brändilupauksemme. Palvelemme asiakasta aina parhaalla mahdollisella tavalla viemällä globaalin kyvykkyytemme paikallisesti lähelle asiakasta.

Tärkeimmät asiakassektorimme ovat kemian-, elintarvike-, metallurginen- ja lannoiteteollisuus sekä ympäristöteknologia, vesienkäsittely ja lääketeollisuus. 

UTG Mixing Groupin emoyhtiö on Plc Uutechnic Group Oyj, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Liiketoimintaa harjoitetaan konsernin tytäryhtiöissä, joita ovat Uutechnic Oy ja Stelzer Rührtechnik International GmbH.