Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Verkkokauppa.com
5532 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 3.55 ALIN 3.53 VAIHTO (KPL) 26 933
MYYNTI 3.55 YLIN 3.60 VAIHTO (VAL) 0,096 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Vilppo
+358 40 761 9380

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: ceo_corner
16.9.
2016

Miten Expertin Suomeen tuoma Power-ketju vaikuttaa Suomen kodintekniikka-alan kilpailuasetelmiin?

Expert-ketjun nimenmuutos Power-nimelle ja siihen liittynyt avauskampanja on piristänyt markkinaa ja samalla myös tuonut lisää hintakilpailua, jonka emme kuitenkaan usko kestävän kovinkaan pitkään. Meidän käsityksemme mukaan Expert/Power on tehnyt Suomessa ja Tanskassa tappiota kolme vuotta.

Tyyppi: ceo_corner
4.7.
2014

Olet Verkkokauppa.comin perustaja, toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen. Mitä mielestäsi sijoittajalle merkitsee se, että pörssiyhtiön toimitusjohtaja on myös yrittäjä?

Tyypillisesti omalla rahalla ja riskillä toimivat yrittäjät eivät ota liiketoiminnassaan turhia riskejä ja keskittyvät liiketoiminnan kasvattamiseen kannattavasti ja pitkäjänteisesti. Uskonkin, että yrittäjätaustani ja pitkä yli 20 vuoden kokemus sähköisestä kaupankäynnistä on myös Verkkokauppa.comin osakkeenomistajien etu.

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com on vuonna 1992 perustettu pääasiassa kuluttajamarkkinoilla toimiva verkko- ja vähittäiskauppayhtiö. Yhtiön  tuotevalikoima keskittyy tällä hetkellä pitkälti kodintekniikkaan, mutta yhtiö on laajentanut sitä viime vuosina aktiivisesti myös kodintekniikan ulkopuolelle.Verkkokauppa.com tarjoaa tällä hetkellä 27 päätuotealuetta, joiden alta löytyy yli 50000 nimikkeen tuotevalikoima, jota yhtiö myy kuluttajille oman verkkokauppansa ja vähittäismyymälöidensä kautta. Yhtiöllä on neljä vähittäismyymälää ja ne sijaitsevat Helsingissä (yhteydessä myös päävarasto), Oulussa ja Pirkkalassa sekä Raisiossa. Verkkokauppa.comin sijoittajasivuille