Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Wulff-Yhtiöt

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tiedotteet
26.7.
2022

Wulff-Yhtiöt Oyj:n hallitus päätti perustaa uuden osakepohjaisen pitkän aikavälin kannustinjärjestelmän konsernin talous- ja rahoitusjohtaja Atte Ailiolle. Ohjelma luodaan yhtiökokouksen 8.4.2022 hyväksymän palkitsemispolitiikan puitteissa. Ohjelman tavoitteena on edistää yhtiön strategian ja pitkän aikavälin liiketoiminnan kannattavuuden toteutumista.

Analyysi
26.7.
2022

Wulffin Q2-tulos oli selvästi odotuksiamme heikompi hintainflaation paineessa. Ohjeistus jäi kuitenkin ennalleen, minkä näemme toteutuvan yhtiön Staples-yrityskaupan synergioiden avulla. Ennusteemme laskivat tulosalituksen ja epävarmuuksien lisääntymisen johdosta, mutta emme odota hintainflaation vaikutuksen jatkuvan yhtä vahvana yhtiön hintojen korotuksien astuessa voimaan. Isossa kuvassa kasvu on ennusteillamme vielä vahvaa vuonna 2022 yrityskaupan ansiosta ja tulostaso pysyy vakaana.

Analyytikon kommentti
26.7.
2022

Laskemme Wulffin tavoitehinnan 4,70 euroon (aik. 5,20 euroa), mutta toistamme osta-suosituksemme yhtiön Q2-raportin jälkeen.

Analyytikon kommentti
25.7.
2022

Wulff-Yhtiöt julkisti Q2-tuloksensa, joka oli selvästi ennusteitamme heikompi. Yhtiön liikevaihto nousi vertailukaudesta, mutta se jäi selkeästi meidän ennusteistamme. Tulostaso oli myös näin odotuksiamme heikompi alhaisempien volyymien, mutta myös hintainflaation vaikutuksesta.

Tiedotteet
25.7.
2022

PUOLIVUOSIKATSAUS | 25.7.2022 KLO 9.30

Tämä on tiivistelmä Wulff-Yhtiöt Oyj:n tammi-kesäkuun 2021 puolivuosikatsauksesta. Puolivuosikatsaus kokonaisuudessaan on tämän pörssitiedotteen liitteenä ja raportti on saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla wulff.fi.

Myynti kasvoi Pohjoismaisilla markkinoilla

Analyytikon kommentti
19.7.
2022

Työpaikkatuotteita ja -palveluita tarjoava Wulff-Yhtiöt julkistaa Q2-tuloksensa maanantaina 25.7.2022. Odotamme Staples-yrityskaupan seurauksena liikevaihdon kasvavan vielä voimakkaasti, mutta marginaalien laskevan katerakenteen tasapainottuessa koronan jälkeiseen aikaan.

Tiedotteet
16.6.
2022

JOHTOHENKILÖIDEN LIIKETOIMET | 16.6.2022 KLO 15.30

Wulff-Yhtiöt Oyj:n hallituksen jäsen Kristina Vienola on ilmoittanut liiketoimesta Wulff-Yhtiöt Oyj:n rahoitusvälineellä markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) mukaisesti. Tarkemmat tiedot liiketoimesta ovat alla olevassa taulukossa.

Analyysi
15.6.
2022

Wulffin vahvan alkuvuoden ja hyvin sujuneen Staples-yrityskaupan integraation myötä luottomme yhtiön tulostasoon on ennallaan markkinoiden epävarmuustekijöistä huolimatta. Synergioilla on myös mahdollisuuksia ylittää vielä maltilliset ennusteemme eikä uusiakaan yritysostoja pirstaloituneessa markkinassa ole poissuljettu. Tulostasoon nähden arvostus tarjoaa selkeää nousuvaraa, mikä yhdessä kohtuullisen osinkotuoton kanssa nostaa tuotto-odotuksen hyvin houkuttelevaksi.

Analyytikon kommentti
15.6.
2022

Toistamme Wulffin tavoitehinnan (5,20 euroa), mutta nostamme suosituksemme osta-tasolle (aik. lisää). Emme ole tehneet merkittäviä muutoksia ennusteisiimme, mutta päivitämme suositustamme laskeneen osakekurssin vuoksi.

Tiedotteet
1.6.
2022

PÖRSSITIEDOTE | 1.6.2022 KLO 14.00

Wulff-konsernin kansainvälisiä messupalveluja ja etäkohtaamisratkaisuja myyvän yhtiön, Wulff Entren COO Sami Hokkanen on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi ja Wuff-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.6.2022 alkaen. Wulff-konsernin johtoryhmässä jatkavat Wulff-Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Elina Pienimäki, Wulff-Yhtiöt Oyj:n talous- ja rahoitusjohtaja Atte Ailio, Wulff Supplies AB:n toimitusjohtaja Trond Fikseaunet, Wulff-Yhtiöt Oyj:n viestintä- ja markkinointijohtaja Tarja Törmänen ja Wulff Beltton AB:n toimitusjohtaja Veijo Ågerfalk. 

Wulff-Yhtiöt

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas