Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
YIT
5979 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 4.92 ALIN 4.89 VAIHTO (KPL) 79 858
MYYNTI 4.93 YLIN 4.95 VAIHTO (VAL) 0,393 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Olli Koponen
+358 44 274 9560

Tulevat tapahtumat

28
Hei
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: inderes_qa
16.5.
2019

Molemmat otsikon alat kyntävät vuodesta toiseen, jälkimmäinen jo vuosia. Mikä niitä oikein vaivaa. Rakennusliikkeistäkin Lehdolla oli ainut selvästi muista poikkeava ja kuluja säästävä konsepti, mutta ei! Pitäiskö kuluttajahinnatr vaan vetää pilviin, niin alkaisi homma pelittämään? Josko Sauli ja Olli vastaisivat?

(otsikkoa kielikorjattu ja siistitty)

Tyyppi: inderes_qa
12.3.
2019

Jos Helsingin ja Tallinnan välinen tunneli toteutuu, niin mitä mieltä olette, pääsisikö suomalaiset rakennusalan yhtiöt rahastamaan sillä? Esimerkiksi YIT:n ja Lemminkäisen fuusio voisi mahdollistaa YIT:n osallistumisen rakennusprojektiin?

Tyyppi: inderes_qa
4.3.
2019

Ympäristöministeriöllä on käynnissä ohjelma, jonka tarkoitus on edistää puurakentamista ja vähentää samalla kansallista hiilijalanjälkeä. Mitkä listatuista rakennusyhtiöistä tästä eniten hyötyvät? Puurakentaminen on tärkeässä roolissa biotalouden edistämisessä, sillä puun käyttöä kehittämällä voidaan tukea metsien kestävää ja järkevää käyttöä.

Tyyppi: inderes_qa
20.12.
2018

Hei! Kysymys liittyen rakennusfirmoihin. Sanotaan, että rakennusalan yhtiöt ovat syklisiä. Sanotaan myös, että rakennusala on vahvasti menossa kohti taantumaa. Lisäksi toimialan yhtiöiden osakkeet ovat olleet laskusuunnassa. Jos sijoittaja uskoo, että sykli tulee kääntymään joskus toimialan yhtiöille positiiviseksi, niin milloin näiden firmojen kyytiin tulisi hypätä sijoittajana? Tuleeko kylmästi odottaa indikaattoreita, jotka osoittavat rakentamisen kysynnän kasvuun vai mennä vahvasti etunojassa ja ostella tasaisesti syklin pohjalla ennen kuin syklin kääntymisestä on selviä merkkejä?

Tyyppi: inderes_qa
28.6.
2018

Mistä johtuu että, inderes antaa YIT:n osakkeelle vähennä suosituksen (28.06.2018) ja Arviopaperi-lehden sisäpiiri kaupankäynti tilaston mukaan suuri määrä suursijoittajia (salkun arvo yli 100 miljoonaa euroa) ostaa YIT:n osakkeita ? Toinen asia: toisinaan inderesin analyytikot käyttävät ilmaisua "markkinat ovat väärässä" tai "markkinat ovat hinnoitelleet osakkeen väärin". Minun mielestäni markkinat ovat AINA OIKEASSA, sillä osakkeen arvo on juuri se mitä siitä ollaan valmitta maksamaan ja millä hinnalla se ollaan valmiita myymään. Osakkeen hinnan määräävät markkinat eivät analyytikot.

Tyyppi: inderes_qa
4.5.
2018

Teidän tavoitehinta on 7,30€. Onko tavoitehinta muuttumassa, vai panikovato vain markkinat?

Tyyppi: inderes_qa
20.11.
2017

Moi, Ruotsin mahdollisesta asuntomarkkina kuplasta on pitkään puhuttu lehdissä. Voisiko tätä käydä läpi esim. Mariannen makrossa?

Tyyppi: inderes_qa
12.11.
2017

Mitä sijoittajan tulisi ajatella eräitten yhtiöitten avainluvuista. YIT 2018 P/E 10,8 ja P/B 1,0. YIT:n tavoitehinta 7,5 ja kurssi 6,23. Tai Cramo 2018 P/E 9,9 ja P/E 1,3 ja tavoitehinta 21 ja kurssi 18,6. Eurooppa pääsemässä vauhtiin ilman elvytystä. Kirjoituksistanne tulee se käsitys että Euroopassa sykli on jo kohta loppupäässä vaikka USA luultavasti ensi vuonna nostaa lisää korkoja ja on jo parhaassa vedossaan mutta Eurooppa on selvästi tulossa jäljessä ja kenties ensi syksynä lopettaa elvytyksen. Mitä esim. näiden yhtiöiden luvuista voisi päätellä?

Tyyppi: inderes_qa
17.7.
2017

Mikä ihmeen vähennä-suositus YIT:lle? Miksi ihmeessä?

Tyyppi: inderes_qa
20.6.
2017

Miten käy osakkeille? Voisiko Inderes avata tätä sijoittajille?

YIT

YIT lyhyesti

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö ja kaupunkikehittäjä. Kehitämme ja rakennamme asuntoja ja asumisen palveluja sekä toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja. Yhdessä asiakkaidemme kanssa lähes 8 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 10 maassa: Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli noin 3,4 miljardia euroa. YIT Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.