Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Olemme nostaneet riskipreemioita Endominesin osien summa -mallissamme metalli- ja rahoitusmarkkinoiden turbulenssin takia, mutta muita muutoksia emme ole toistaiseksi malliimme tehneet. Mallin osakkeelle indikoima arvo on nyt osakekurssin tasolla. Endominesin lyhyen ja pitkän aikavälin rahoitustarpeisiin ja -ehtoihin liittyy kuitenkin suurta epävarmuutta eikä tämä riski vielä houkuta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.