Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Hoivatilat

Analyst

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
19.2.
2018

Puhetta on ollut paljon, että tulevaisuudessa kilpailun kiristyessä tapahtuu sitä ja tätä. En ole tähän päivään mennessä törmännyt viellä siihen, että ketä nämä Suomen Hoivatilojen kilpailijat käytännössä ovat?

Inderes Q&A
23.1.
2018

Hei! Suomen Hoivatilojen CMD:ssä olikin kysymys kouluista ja kilpailijoista. Aiheeseen syvälle ei päästy pureutumaan, joten kysyn sitä tässä ja myös verraten rakentajiin (yhtiöihin, kilpailijoina). Lemminkäinen voitti joulun alla yhden kunnan kilpailutuksen (en muista kuntaa), täsmälleen samalla linjauksella ”investointi vapaa koulu”.

Inderes Q&A
23.1.
2018

Hei, mainitsitte "hoivatilat rautalangasta vääntäen" videossa että hoivatilat rakennuttaa hoivakiinteistöt. Onko mahdllista että jossain vaiheessa rakennusfirma itse rakentaa kiinteistön ja vuokraa sen?

Inderes Q&A
19.1.
2018

Sisältyykö yhtiön tulokseen sinänsä pykälien mukaista hankintahintojen ja markkinanhintojen eroihin perustuvia arvonkorotuksia eli ns. ecxeltulosta?

Inderes Q&A
19.1.
2018

Kärsiikö Hoivatilojen kannattavuus jos korot nousevat? Vai onko vaikutus positiivinen, kun kunnilla vähenee mielenkiinto rakennuttaa lainarahalla kiinteistöjä? Miten taataan että nyt tehty vuokrasopimus on Hoivatilojen kannalta kannattava vielä 20 vuoden kuluttuakin? Miten vuokrasopimuksissa huomioidaan rahan arvon vaihtelu ja korot?

Inderes Q&A
16.1.
2018

Olen ihmetellyt parin kiinnostavan kiinteistöyhtiön arvostuskerrointen suuria heittoja:
- Hoivatilat P/E 5,0; P/B 1,2
- Orava P/E 16,5; P/B 0,5

Näillä luvuilla grahamin luku Hoivalla 6 ja Oravalla 8,3. Mistä lukujen noin suuret heitot johtuvat? Onko graham (="sama arvostus"?) tässä yhteydessä epärelevantti luku kertomaan arvostuksesta?

Inderes Q&A
9.12.
2017

Oli hyvä analyysi Hoivatilojen tuottokomponenteista ja niiden riskeistä. Kun katson ennustelukujanne -18 ja -19, mistä johtuu vuonna -19 joidenkin lukujen "romahtaminen" (mm. osakekohtainen osinko).

Inderes Q&A
7.12.
2017

Moro taas!

Tuulipukukansanmies on kysynyt niin monta päivää peräkkäin, että on taas pakko kehua Q&A-palstaa. Loistava palvelu!

Mutta asiaan. Teillä on hyvin myönteinen arvio Suomen Hoivatiloista. Ettekö pelkää, että sijoittajien pelkäämän Ruotsin kiinteistökuplan vuoksi osake ei nousisikaan niin paljon kuin laskelmien ja analyysien perusteella pitäisi? Tiedän, että Ruotsin asuntomarkkina on erilainen kuin Suomen, mutta ehkä sijoittajat silti niputtavat ne yhteen. (kysymystä muokattu luettavammaksi)

 

Inderes Q&A
30.11.
2017

Suomen Hoivatilojen tulosraportissa EBIT ja tulos ennen veroja ovat merkittävästi suuremmat kuin liikevaihto. Mistä moinen johtuu? (otsikko muokattu informatiivisemmaksi)

Inderes Q&A
14.11.
2017

Hei, Hoivatiloilla on vielä käyttämättä hieman yli puolet hallituksen valtuutuksesta enintään 10 miljoonan osakkeen tarjoamiseksi anneissa. Miten todennäköisenä pidätte antia esimerkiksi vuoden 2018 aikana? Miten esim. valtuutuksen mukaisen reilun 5 miljoonan osakkeen onnistunut anti mahdollisesti vaikuttaisi osakkeen arvostukseen ja tulevaisuuden näkymiin?

Hoivatilat

Svenska translation unavailable for Hoivatilat.