Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kone

Analyst

Erkki Vesola

Erkki Vesola

Analyytikko

Read more

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Latest insider trading

Net impact profile

inderesTV
3.5.
2022

KONEs orderingång för Q1’22 var starkare än väntat, medan lönsamheten naggats i kanterna. Bolaget justerade även sina egna estimat neråt på grund av marknadssituationen i Kina. Analytiker Erkki Vesola kommenterar kvartalsrapporten och den uppdaterade rekommendationen.

inderesTV
25.4.
2022

KONE är en av Helsingforsbörsens framgångssagor. Med hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, inklusive serviceavtal har bolaget erövrat världen och i synnerhet Kina, som utgör 35% av bolagets omsättning. På denna video redogör analytiker Erkki Vesola för KONEs verksamhet, marknad och risker i dagens verksamhetsmiljö. Han benar även ut varför en danande tillväxt på den kinesiska marknaden, samt en fastighetskris på den samma påverkar bolaget i den grad det gör. Även värdering och framtida tillväxt behandlas.

Videoinnehåll:
00:00 Introduktion

Inderes Q&A
10.11.
2017

Mikä laskee Koneen kurssia noin jyrkästi?

Inderes Q&A
6.9.
2017

Hei, mitkä olisivat Helsingin pörssissä hyviä esimerkkejä defensiivisistä osakkeista? Mitä asioita kannattaa tutkia yrityksistä, kun hakee salkkuunsa kyseisen kategorian osakkeita? Kiitos vastauksesta! (nimi poistettu) 

Kone

Svenska translation unavailable for Kone.