Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Ponsse erbjuder hållbara avverkningslösningar samtidigt som vi lyssnar på kundernas behov. Vi vill även vara föregångare som utvecklare och leverantör av digitala lösningar inom branschen.
Ponsse lanserar den nya, kundorienterade PONSSE Active Manual, som är en tjänst för servicehandböcker och bruksanvisningar med videor till stöd för skogsmaskinsförarnas dagliga arbete.    

PONSSE Active Manual är en banbrytande tjänst för branschen

Den visuella PONSSE Active Manual är en tjänst för servicehandböcker och bruksanvisningar som fungerar på din mobilenhet och kompletterar de befintliga servicehandböckerna och bruksanvisningarna genom att erbjuda filmer som tillägg till handboken. Den nya tjänsten använder den senaste tekniken, till exempel 3D-modellering. Active Manual har många fördelar för skogsmaskinsförarna: den är tydlig, snabb och lättåtkomlig.

- Idag använder människor instruktionsfilmer för alla möjliga saker. Därför är det naturligt att även ha bruksanvisningar för skogsmaskiner tillgängliga i film format. Du kan visa dessa videor var och när du vill via internet för att få instruktioner för procedurer i den dagliga verksamheten, säger Pinja Aho, visualiseringsspecialist, Ponsse Plc.

Den nya tjänsten förbättrar skogsmaskinsförarnas effektivitet genom att ge dem snabb och enkel åtkomst till de vanligaste instruktionerna för användning och service av skogsmaskiner. Tjänstens filmer förbättrar användningsgraden för skogsmaskinerna genom att säkerställa åtkomst till instruktioner och stöd var och när förarna än behöver det.

Ständigt uppdaterat innehåll

Filmblioteket uppdateras ständigt och filmerna läggs till så snart de har producerats.  PONSSE Active Manual finns tillgängligt i appbutiker för Apple och Android.

Ytterligare information

Pinja Aho

Visuell specialist, Ponsse Plc
tel. +358 40 719 2381, [email protected]