Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

ZignSec informerar idag om att ett avtal har signerats med logistik-tech-bolaget Budbee för leverans av digitala tjänster som förenklar kundkännedom genom identitetsverifiering av godsmottagare i realtid.

Budbee är ett snabbväxande bolag som levererar en teknisk logistiklösning i framkant som möjliggör för e-handlare att i dagsläget nå 25 miljoner människor i Sverige, Nederländerna, Finland och Danmark. För att säkerställa trygg, säker och smidig verifiering av godsmottagare, har Budbee valt ZignSec som ID- och verifieringsleverantör i ovan nämnda länder. Integrationen till ZignSec innebär även att Budbee säkerställer tillgång till de bästa lösningarna för identitetsverifieringar, på varje marknad, vid geografisk expansion.

Kommentar från Timm Schneider, VD för ZignSec:

”Vi är väldigt glada över att få jobba med Budbee och leverera smidiga ID- och verifieringstjänster till dem. E-handeln och paketleveranserna har ökat enormt i hela Europa och myndighetskraven på paketombud har i och med det stärkts. Både ZignSec och Budbee gynnas av samarbetet och kommer tillsammans att kunna fortsätta växa inom detta område i Europa.”

För mer information, vänligen kontakta:

Timm Schneider, VD

Tel: +46 8 121 541 39

[email protected]

Alexander Albedj, Styrelseordförande

Tel: +46 76 221 30 75

[email protected]

OM ZIGNSEC

ZignSec AB (publ) är ett RegTech-bolag som utvecklar och driver en teknisk plattform som samlar olika typer av ID-verifieringsmetoder på en plats. Metoderna används av företag för att på ett säkert och snabbt sätt identifiera onlinekunder i realtid. Bolagets kunder återfinns inom ett flertal branscher där identifiering är viktigt, med störst koncentration inom finansiella tjänster och annan reglerad verksamhet.