Comptel
823 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
Yhtiö on poistunut pörssistä. Katso kaikki yhtiöt tästä.

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Raskaiden tuotekehityspanosten vaihe takana, kasvu alkanut voimistua
Uuden tuotestrategian onnistuminen
Arvostus yhä houkutteleva kasvunäkymän valossa

Analyytikko

Mikael Rautanen
+358 50 346 0321

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: news
4.4.
2017

Nokia kertoi eilen toteuttavansa Comptelin ostotarjouksen yli 90 %:n osuudella kaikista Comptelin osakkeista ja äänistä ja aloittavansa jälkikäteisen tarjousajan.

Tyyppi: news
31.3.
2017

Nokia kertoi eilen, että Comptelista tehdyn ostotarjouksen alustavan tuloksen mukaan ostotarjoukseen tarjotut osakkeet edustavat noin 88,39 % kaikista Comptelin osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä.

Tyyppi: inderes_qa
28.3.
2017

Eikö Nokia voi pidentää ostotarjousaikaa myöskin siinä tapauksessa jos se saa yli 90% osakkeista? Näin se voisi lunastaa aika paljon lisää samalla hinnalla.

Tyyppi: news
24.3.
2017

Mallisalkkumme teki eilen hyväksynnän Nokian Comptelista tekemälle ostotarjoukselle 3,04 euron osakekohtaiseen hintaan. Olimme ostaneet Comptelia salkkuumme kahdessa erässä vuosina 2015 ja 2016. Ostojen keskihintoihin nähden Comptel tuotti salkussamme noin 140 %.

Tyyppi: inderes_qa
23.3.
2017

Voisiko olla mahdollista vaihtaa Comptelin osakkeita Nokian osakkeisiin. vai meneekö ne pakkolunastuukseen jos ei myy vapaaehtoisesti. (Tietty tämä 90% täyttyminen)

Tyyppi: company_report
23.3.
2017

Mallisalkkumme teki tänään hyväksynnän Nokian Comptelista tekemälle ostotarjoukselle 3,04 euron osakekohtaiseen hintaan. Olimme ostaneet Comptelia salkkuumme kahdessa erässä vuosina 2015 ja 2016 ja ostojen keskihintoihin nähden Comptel tuotti salkussamme noin 140 %. Mallisalkkumme käteispaino nousee ostotarjouksen jälkeen yli 30 %:iin. Ostotarjouksen saamasta kritiikistä huolimatta hyväksymme tarjouksen tyytyväisinä ja pidämme sen läpimenoa todennäköisenä.

Tyyppi: news
23.3.
2017

Nokian kertoi eilen saaneensa kaikki tarvittavat kilpailuviranomaisten hyväksynnät Comptelin ostotarjouksen toteuttamiseksi. Ostotarjouksen toteuttaminen on edelleen ehdollinen muiden tarjousasiakirjassa esitettyjen toteuttamisedellytysten täyttymiselle.

Tyyppi: inderes_qa
1.3.
2017

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon tässä ostotarjouksessa? Minulla sattuu olemaan Comptelia Nordnetin salkussani. Kuulun siis onnekkaiden joukkoon!

Sivut

Comptel

ISIN: 
FI0009008221
Inderes company category: 
Mallisalkussa
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Not under coverage: 
Standby: 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Mallisalkku

Comptel lyhyesti

Comptel on televiestintään erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Yhtiö kehittää, myy ja toimittaa teleoperaattoreiden liiketoimintaa tukevia tuotteita ja palveluita globaalisti. Yhtiön ohjelmistot yhdistävät fyysiset tietoliikenneverkot operaattoreiden asiakasjärjestelmiin. Comptelin liikevaihto vuonna 2014 oli 86 miljoonaa euroa ja liikevoitto 8,3 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yli 600 henkeä 20 maassa ja se on palvellut lähes 300 teleoperaattoria lähes 100 maassa historiansa aikana. Yhtiön liiketoiminta on historiallisesti perustunut provisiointi- ja mediointiohjelmistoihin, mutta viime vuosina tehtyjen tuotekehityspanostusten jälkeen kasvua haetaan nyt uusista tuotteista Fulfillmentin, integroidun analytiikan ja Policy Controlin alueilla. Comptelin liiketoimintamalli perustuu ohjelmistolisensseihin ja niiden toimitusprojekteihin sekä ylläpitoliiketoimintaan, joka käsittää tukipalvelut, ylläpidon ja jatkuvat Managed Services -palvelusopimukset. Comptelin sijoittajasivuille.