Consti Yhtiöt
KURSSI
15.24 EUR -0.46%
OSTO 15.25 ALIN 15.24 VAIHTO (KPL) 3 081
MYYNTI 15.3 YLIN 15.37 VAIHTO (VAL) 0,047 Milj. EUR
KURSSI
15.24 EUR -0.46%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Korjausrakentamisen vakaat pitkän aikavälin kasvunäkymät, markkina-aseman vahvistuminen ja ristiinmyyntipotentiaali, kannattavuuden parantuminen, yritysostot
  Kapasiteetin käyttöasteen vaihtelut Kilpailuaseman muutokset, projektiriskit, yritysostojen integraatioiden epäonnistuminen
Vakaat tuloskasvunäkymät hinnoiteltu houkuttelevasti, vahva operatiivinen kassavirta, hyvä osinkotuotto

Analyytikko

Petri Aho
+358 50 340 2986

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: news
5.6.
2017

Consti tiedotti tänään aamulla yhtiön kokoluokassa merkittävästä tilauksesta. Yhtiö tekee käyttötarkoitusmuutoksen historiallisessa kiinteistössä Helsingin Katajanokalla, jossa vanhat toimisto- ja varastotilat uudistetaan asuin- ja hotellikäyttöön.

Tyyppi: company_report
5.5.
2017

Yhtiö palasi Q1:n aikana odotuksiemme mukaisesti vahvaan kasvuun ja tilauskannan kehitys antaa hyvät edellytykset vahvan kasvuvauhdin säilyttämiseksi myös loppuvuonna. Constin kannattavuus jäi Q1:llä vaatimattomaksi, mutta odotamme, että kausiluonteisesti vahvemmat muut neljännekset kääntävät myös kannattavuuden kovempaan kasvuun. Consti on asemoitunut myös hyvin hyödyntämään korjausrakentamisen vakaat pitkän aikavälin kasvunäkymät. Pidämme yhtiön arvostusta maltillisena sekä tuloskasvunäkymiin että verrokkeihin nähden.

Tyyppi: news
5.5.
2017

Laskemme kaventuneen nousuvaran myötä Constin suosituksen lisää-tasolle (aik. osta) ja tarkistamme osakkeen tavoitehinnan 16,40 euroon (aik. 16,35 euroa).

Tyyppi: news
3.5.
2017

Tyyppi: news
3.4.
2017

Consti tiedotti tänään aamulla kolmesta yhtiön kokoluokassa merkittävästä tilauksesta. Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on tilannut Consilta As Oy Siilitie 5:n ensimmäisen vaiheen kokonaisvaltaisen korjauksen, jonka arvo on yli 11 MEUR.

Tyyppi: company_report
3.4.
2017

Constin kasvu tulee arviomme mukaan kiihtymään kuluvana vuonna selvästi viime vuoden tasolta yritysostojen ja positiivisen tilauskannan kehityksen tukemana. Korjausrakentamisen markkinan kasvun ennustetaan jatkuvan vakaana pitkälle tulevaisuuteen rakennuskannan ikääntymisen ja useiden muiden markkinaa tukevien trendien tukemana, ja Consti on asemoitunut hyvin kasvun hyödyntämiseksi. Pidämme yhtiön arvostuskertoimia houkuttelevina sekä tuloskasvunäkymiin että verrokkeihin nähden.

Tyyppi: news
3.4.
2017

Toistamme Constin 16,35 euron tavoitehinnan, mutta nostamme osakkeen suosituksen osta-tasolle (aik. lisää). Constin kasvu tulee arviomme mukaan kiihtymään kuluvana vuonna selvästi viime vuoden tasolta yritysostojen ja positiivisen tilauskannan kehityksen tukemana.

Sivut

Consti Yhtiöt

ISIN: 
FI4000178256
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Consti Yhtiöt lyhyesti

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja teknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Se tarjoaa kattavasti talotekniikan, linjasaneerauksen, korjausurakoinnin, julkisivusaneerauksen sekä muiden vaativien rakennuskohteiden korjausrakentamisen palveluita ja teknisiä palveluita sekä asuintaloille että toimitiloille ja julkisiin rakennuksiin.

Constin asiakaskunta koostuu asunto-osakeyhtiöistä ja näiden isännöitsijöistä, julkisista tilaajista, kiinteistösijoitusyhtiöistä, yrityksistä ja teollisuuden toimijoista. Consti on liiketoiminnassaan vahvasti keskittynyt Suomen kasvukeskuksiin erityisesti eteläisessä ja läntisessä Suomessa.

Constilla on kolme liiketoiminta-aluetta: Talotekniikka, Julkisivut ja Korjausurakointi. Kaikkiin näihin sisältyy myös palveluliiketoimintaa (Service-toiminta), joka sisältää palvelu-urakointia sekä sopimusasiakkaille toteutettavat huolto- ja ylläpitopalvelut.

Suomalainen Consti on perustettu vuonna 2008, ja sen palveluksessa on noin 900 alan ammattilaista.