Privanet
708 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
3.20 EUR
OSTO 3.19 ALIN 3.17 VAIHTO (KPL) 1 874
MYYNTI 3.20 YLIN 3.20 VAIHTO (VAL) 0,006 Milj. EUR
KURSSI
3.20 EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Liiketoiminnan kasvu ja sen kestävyyden osoittaminen, toimialan murros, rahastoyhtiön perustaminen ja AROUND
Track-recordin puute & liiketoimintamallin kestävyys pääomamarkkinoiden laskiessa, kiristyvä regulaatio ja maineriskit
Arvostuskertoimet ovat maltillisia, mutta myös riskit ovat korkeita

Analyytikko

Juha Kinnunen
+358 40 778 1368

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: company_report
16.5.
2017

Toistamme sijoituspalveluyhtiö Privanetille tavoitehintamme 3,6 euroa, mutta nostamme suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä) osakekurssin laskun painettua arvostustason jälleen erittäin maltilliselle tasolle. Näillä tasoilla osakkeen tuotto-odotus on mielestämme selvästi positiivinen yhtiöön liittyvistä korkeista riskeistä huolimatta. 

Tyyppi: news
16.5.
2017

Toistamme sijoituspalveluyhtiö Privanetille tavoitehintamme 3,6 euroa, mutta nostamme suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä) osakekurssin laskun painettua arvostustason jälleen erittäin maltilliselle tasolle.

Tyyppi: company_report
1.3.
2017

Sijoituspalveluyhtiö Privanetin eilen julkaisema H2-raportti jäi kokonaisuutena hieman odotuksistamme. Tulos ja ohjeistus vuodelle 2017 jäivät hieman ennusteistamme, minkä takia olemme laskeneet vuoden 2017 tulosennusteita noin 5 %. Samalla olemme tarkistaneet tavoitehintaamme ja suositustamme. Vaikka yhtiö kehittyy mielestämme oikeaan suuntaan, näkymät ovat positiiviset ja erityisesti AROUNDin kehitys on vahvaa, emme toistaiseksi halua lähteä venyttämään arvostuskertoimia yhtiön korkeiden riskien takia.

Tyyppi: company_report
1.2.
2017

Toistamme näkemyksemme sijoituspalveluyhtiö Privanetista. Osakekurssi on viime päivinä laskenut noin 10 % spekulaatioista, jotka eivät mielestämme sisältäneet uutta relevanttia tietoa. Emme ole tehneet muutoksia ennusteisiimme, joten arvostustaso on laskenut jo aikaisemmin maltilliselta tasolta.

Tyyppi: company_report
10.1.
2017

Toistamme sijoituspalveluyhtiö Privanetille lisää-suosituksen, mutta nostamme tavoitehintamme 3,7 euroon (aik. 3,3 euroa). Osakekurssi on viime kuukausina elpynyt voimakkaasti, mutta myös ennusteemme ovat nousseet ja osakkeen arvostustaso on edelleen hyvin maltillinen. Korostamme edelleen yhtiön korkeaa riskiprofiilia, mutta yhtiön lyhyen aikavälin näkymät ovat arviomme mukaan suotuisat ja tulosvaroitusuhka tässä vaiheessa poistunut.

Tyyppi: company_report
7.10.
2016

Toistamme sijoituspalveluyhtiö Privanetille tavoitehinnan 3,30 euroa, mutta nostamme suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä). Osakekurssi on jälleen laskenut selvästi alle tavoitehintamme ja samalla osakkeen arvostustaso on laskenut hyvin maltilliseksi. Korostamme edelleen yhtiön korkeaa riskiprofiilia, mutta mielestämme tämä on nyt huomioitu arvostuksessa ja yhtiön lyhyen aikavälin näkymät ovat suotuisat.

Tyyppi: ceo_corner
9.9.
2016

Privanet listautui kesäkuussa First North-listalle. Mitkä olivat tärkeimmät syyt listautumiselle ja miten kuvailisitte sijoittajaprofiilianne?

Tyyppi: company_report
1.9.
2016

Toistamme sijoituspalveluyhtiö Privanetille vähennä-suosituksemme tavoitehinnalla 3,30 euroa eilisen hyvän H1-raportin jälkeen. Q2-tulos oli pitkälti odotuksiemme mukainen, joskin sekä liikevaihto että kulurakenne nousivat odotuksiamme nopeammin. Loppuvuoden näkymät olivat odotuksiamme vahvemmat ja olemme tarkistaneet kuluvan vuoden ennusteitamme noin 6 % ylöspäin, mutta mielestämme eilisen 13,5 %:n nousun jälkeen osake on jälleen neutraalisti hinnoiteltu. Jäämme osakkeessa toistaiseksi odottavalle kannalle lupaavasta H1-raportista huolimatta.

Sivut

Privanet

ISIN: 
FI4000153515
Inderes company category: 
Osinkoyhtiöt
Market place: 
First North
Exclude from ranking: 
Top 3: 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Osinkoyhtiöt

Privanet lyhyesti

Privanet on suomalainen listaamattomien yritysten arvopapereiden välittämiseen ja pk-yritysten rahoitusjärjestelyihin erikoistunut sijoituspalvelukonserni, jonka tarkoituksena on yhdistää rahoitusta tarvitsevat pk-yritykset sekä sijoittajat. Konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi Privanet Capital Markets Oy, joka keskittyy pääomajärjestelyihin käyttäen niissä voimakkaasti omaa tasettaan, sekä Privanet Securities Oy, joka ylläpitää listaamattomien yritysten arvopapereiden kauppapaikkaa osoitteessa www.privanet.fi