Privanet
992 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
3.10 EUR -1.27%
OSTO 3.10 ALIN 3.10 VAIHTO (KPL) 8 011
MYYNTI 3.17 YLIN 3.18 VAIHTO (VAL) 0,025 Milj. EUR
KURSSI
3.10 EUR -1.27%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Liiketoiminnan kasvu ja sen kestävyyden osoittaminen, toimialan murros, Around sekä Realinvest
Liiketoimintamallin korkeat riskit ja kestävyys pääomamarkkinoiden laskiessa, kiristyvä regulaatio ja maineriskit
Arvostuskertoimet ovat maltillisia, mutta myös riskit ovat korkeita

Pörssikalenterin tapahtumat

Analyytikko

Juha Kinnunen
+358 40 778 1368

Viimeisin video

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Tyyppi: news
11.12.
2017

Privanetin omistuksellinen yhteistyö Nordic Growth Marketin (NGM) kanssa otti perjantaina odotetun edistysaskeleen. NGM on ilmoittanut saaneensa tarvittavat viranomaisluvat Ruotsin Finanssivalvonnalta.

Tyyppi: stock_exchange_release
8.12.
2017

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
8.12.2017 kello 8.50

PRIVANETIN SUUNNATTU OSAKEANTI NORDIC GROWTH MARKET AB:LLE (NGM AB) ETENEE

Tyyppi: video
1.12.
2017

Privanetin toimitusjohtaja Karri Salmi Juha Kinnusen haastattelussa Sijoitusmessuilla

Privanetin toimitusjohtaja Karri Salmi Juha Kinnusen haastattelussa. Salmi kommentoi mm. Lapiksen tilannetta.

Privanetiä seuraa liki 1000 sijoittajaa https://www.inderes.fi/yhtiot/privanet

Tyyppi: company_report
29.11.
2017

Olemme nostaneet Privanetin tavoitehinnan 3,3 euroon (aik. 2,8 euroa) ja suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä). Privanet teki eilen 2,6 MEUR:n alaskirjauksen valtaosin Lapis-riskeistä, mutta arvioi tästä huolimatta vuoden 2017 liikevoiton asettuvan 5-6 MEUR:n välillä. Muu liiketoiminta on siten kehittynyt erinomaisesti ja olemme nostaneet selvästi H2’17-ennusteitamme. Pöytää on nyt puhdistettu alaskirjauksilla, mutta Lapiksen Erottaja-tapaus on edelleen selvittämättä. Tämä nostaa Privanetin muutenkin korkeaa riskiprofiilia toistaiseksi ja painaa samalla hyväksyttävää arvostusta.

Tyyppi: news
29.11.
2017

Olemme nostaneet sijoituspalveluyhtiö Privanetin tavoitehinnan 3,3 euroon (aik. 2,8 euroa) ja suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä).

Tyyppi: stock_exchange_release
28.11.
2017

Privanet Group Oyj
YHTIÖTIEDOTE
28.11.2017 kello 14.50

PRIVANET SÄILYTTÄÄ KULUVAN VUODEN LIIKEVOITTOENNUSTEEN ENNALLAAN

Konsernin liiketoiminnan tuotot ovat kasvaneet toisella vuosipuoliskolla ja ylittävät merkittävästi aikaisemmat ennusteet.

Privanet Group Oyj:n hallitus on 28.11.2017 pidetyssä kokouksessa päättänyt tehdä n. 2,6 miljoonan euron alaskirjauksen kohdistuen valtaosin Lapis-konsernin liittyviin riskeihin. Privanetille jää n. 0,3 miljoonan euron laina- ja korkosaamiset Lapis-konsernilta.

Tyyppi: inderes_qa
20.11.
2017

Inderesin osakevertailutaulukon mukaan Privanet antaisi tällä hetkellä osinkoa 9,26 prosenttia. Muut osingomaksajat ovat vähintään 2 prosenttiyksikköä perässä. Miksiköhän yli 9 prosentin osinko ei kelpaa markkinoille. Jos tuollainen osinko luvataan vielä osingon irtoamispäivänä, niin luulisi osakkeen raketoivan ensi keväänä.

Tyyppi: video
16.11.
2017

Rynnäkköaamukatsauslivessä Privanet, Sotkamo Silver ja operaattorit

Privanet, Sotkamo Silver ja teleoperaattorit rynnäkköaamukatsauslivessä. Yhdysvalloissa verouudistus takkuaa, mikä on heijastunut viimeisen viikon markkinaan epävarmuutena. 

 

Tyyppi: company_report
16.11.
2017

Olemme laskeneet Privanetin suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää) ja tavoitehintamme 2,8 euroon (aik. 3,8 euroa). Näkemyksemme liiketoiminnan arvosta ei ole muuttunut näin rajusti, mutta lyhyellä tähtäimellä kehitystä varjostavat Lapikseen liittyvät sotkut. Yhtiön on ensin puhdistettava pöytä, mikä tarkoittanee muun muassa alaskirjauksia omista Lapis-sijoituksista, ja tämän jälkeen voitettava takaisin sijoittajien luottamus. Kun asia on loppuun käsitelty, markkinat tulevat jälleen muistamaan yhtiön omistavan erittäin hyvin kehittyneen ja arvokkaan Around-joukkorahoitusalustan. 

Tyyppi: news
16.11.
2017

Olemme laskeneet Privanetin suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää) ja tavoitehintamme 2,8 euroon (aik. 3,8 euroa). Näkemyksemme yhtiön liiketoiminnan arvosta ei ole muuttunut näin rajusti, mutta lyhyellä tähtäimellä kehitystä varjostavat Lapis Rakennukseen liittyvät sotkut.

Privanet

Privanet lyhyesti

Privanet on suomalainen listaamattomien yritysten arvopapereiden välittämiseen ja pk-yritysten rahoitusjärjestelyihin erikoistunut sijoituspalvelukonserni, jonka tarkoituksena on yhdistää rahoitusta tarvitsevat pk-yritykset sekä sijoittajat. Konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi Privanet Capital Markets Oy, joka keskittyy pääomajärjestelyihin käyttäen niissä voimakkaasti omaa tasettaan, sekä Privanet Securities Oy, joka ylläpitää listaamattomien yritysten arvopapereiden kauppapaikkaa osoitteessa www.privanet.fi