Technopolis
KURSSI
3.75 EUR +0.27%
OSTO 3.71 ALIN 3.69 VAIHTO (KPL) 169 551
MYYNTI 3.73 YLIN 3.75 VAIHTO (VAL) 0,631 Milj. EUR
KURSSI
3.75 EUR +0.27%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Operatiivisen EPS:n ja osakekohtaisen NAV:in kasvu, sijoittajien luottamuksen palautuminen, tuottovaatimusten lasku (sijoittajien näkökulmasta optio)
Yleistalouteen liittyvät riskit, korkotason mahdollinen nousu. Kasvuhankkeiden toteuttaminen tavoitellussa mittakaavassa voi olla haastavaa
Pidämme osakkeen hinnoittelua 10 % alle vuoden 2017 ennustamamme NAV:in tällä hetkellä perusteltuna

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: inderes_qa
17.7.
2017

First of all apologies for writing in English (you can reply in Finnish, easier for me to communicate in English) and thanks for all your efforts in OMX Helsinki. I owuld like to ask about Technopolis and their new strategy that is not fully reflected on your review. I understand that you commented that it was a positive move, and I also understand that the price you set has remained unchanged, however, there are some areas that you did not update your review. For example, according to the new strategy dividend payout will be between 40-60% of direct result.

Tyyppi: video
30.6.
2017

Technopolis on houkutteleva sijoituskohde

Näemme Technopolisin hyvin houkuttelevana sijoituskohteena yhtiön uuden omistaja-arvoa painottavan strategian myötä. Laaja raportti luettavissa maksutta https://www.inderes.fi/arvo-alkaa-realisoitua

Tyyppi: news
30.6.
2017

Nostamme Technopoliksen suosituksemme tasolle osta (aik. lisää) ja asetamme tavoitehintamme 4,10 euroon (aik. 3,50 euroa).

Tyyppi: company_report
30.6.
2017

Vuosien 2012-2016 heikon kehityksen jälkeen Technopolis on saanut uuden omistaja-arvoa korostavan strategisen suunnan, mikä on mielestämme pienentänyt huomattavasti yhtiön lähivuosien tuloskehitykseen liittyvää epävarmuutta. Odotamme sijoittajien luottamuksen yhtiötä kohtaan vahvistuvan asteittain lähivuosina paranevan tuloskehityksen kanssa ja osakkeen pitkään jatkuneen aliarvostuksen korjaantuvan.

Tyyppi: video
13.6.
2017

Inderes ROAST: Pulkkisen vieraana Technopoliksen Keith Silverang

Pulkkinen roastaa Technopoliksen Keith Silverangia, miksi yhtiö hylkäsi osakekohtaiset tavoitteet 2012-2016 ja aiheutti merkittävää tuhoa omistaja-arvolle. 7,5 % hybridilainaa taseessa kutsui Keithkin möröksi. Inderes ROAST kiittää ja palaa syksyllä sijoittajien ja toimitusjohtajien iloksi ruutuun. Hyvää kesää!

-Miksi tämä yritys on osinkosijoittajan tuotto-odotusten kannalta fiksumpi sijoitus kun yksikään pohjoismainen kilpailijansa vuoden ja viiden vuoden aikajänteellä? Jos ei ole kiinnostavin, mitä teette asialle ja milloin näemme tuloksia?

Tyyppi: news
13.6.
2017

Inderes ROAST paahtaa tänään Technopoliksen toimitusjohtaja Keith Silverangia. Inderes ROASTissa toimitusjohtajat istutetaan puolen tunnin haastatteluun, jossa kiperiäkään kysymyksiä ei kaihdeta.

Tyyppi: news
5.6.
2017

Technopolis tiedotti perjantaina saaneensa päätökseen kattavan yhtiön strategiaa sekä strategisia ja taloudellisia tavoitteita koskevan arvioinnin. Päivitetty strategia kattaa strategiakauden 2017-2020 ja antaa myös suunnan tuleville vuosille.

Sivut

Technopolis

ISIN: 
FI0009006886
Exclude from ranking: 
Top 3: 

Technopolis on suomalainen kiinteistöyhtiö, joka omistaa, hoitaa ja kehittää toimistokiinteistöjä Itämeren alueella ja Baltiassa. Yhtiöllä on toimintaa kuudessa maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopoliksen osake (TPS1V) noteerataan Nasdaq Helsingin pörssissä.

Yhtiön erottavuustekijöitä ovat suunnatut ja räätälöidyt palvelut, oma myyntipalvelu, standardisoidut toimintatavat, maantieteellinen ulottuvuus ja asiakaslähtöisyys.
Technopoliksella on kolmenlaisia palveluita, jotka liittyvät työympäristöön, työelämään ja yhteisöllisyyteen. Kaikki palvelut on suunniteltu joustamaan asiakkaiden tarpeiden mukaan, muun muassa toimitilaa voidaan vuokrata yhdestä työpisteestä aina tuhansiin neliömetreihin saakka.

Technopolis sijoittajasivut