Uutechnic
553 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
0.44 EUR +1.86%
OSTO 0.43 ALIN 0.43 VAIHTO (KPL) 964
MYYNTI 0.44 YLIN 0.44 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. EUR
KURSSI
0.44 EUR +1.86%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Uutechnic Oy:n ja Vaahto Groupin fuusiossa oli selkeä teollinen logiikka, minkä ansiosta yhtiöllä on edellytykset kammeta tuloksensa kestävästi uusille tasoille
Yhtiö operoi erittäin syklisillä investointihyödykemarkkinoilla, minkä lisäksi tuloskäänteen aikatauluun ja voimaan liittyy yhä selvää epävarmuutta
Potentiaaliin realisoiminen vaatii vielä aikaa ja lyhyen tähtäimen tuotto/riski-suhde ei vielä riitä ostojen perustelemiseen

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: company_report
31.7.
2017

Uutechnicin H1:n ja Q2:n tulos jäi hieman odotuksiamme heikommaksi ja näkymät olivat odotetun kaksijakoiset. Osakkeen lyhyen ajan tuottopotentiaali ei mielestämme vastaa sykliseen käänneyhtiöön liittyviä riskejä, joten jatkamme tarkkailevalla linjalla osakkeen suhteen toistaiseksi.

Tyyppi: company_report
24.7.
2017

Laskemme viime perjantaina kuluvan vuoden liikevaihdostaan ja tuloksestaan tulosvaroituksen antaneen Uutechnicin tulosennusteitamme selvästi. Lyhyellä tähtäimellä osakkeen arvostus on mielestämme liian korkea ostojen perustelemiseksi, joten jatkamme yhtiön käänteen seuraamista toistaiseksi tarkkailuasemista.

Tyyppi: news
24.7.
2017

Uutechnic julkaisee perjantaina Q2-numeronsa, jotka tulevat olemaan konsernitasolla kauttaaltaan heikkoja.

Tyyppi: news
21.7.
2017

Uutechnic laski aamulla kuluvan vuoden ohjeistustaan. Yhtiö arvioi nyt sen liikevaihdon jäävän edellisvuotta alhaisemmaksi ja liikevoiton olevan edellisen vuoden tasolla. Aikaisemman ohjeistuksen mukaan yhtiö arvioi liikevaihdon kasvavan ja liikevoiton kohenevan viime vuodesta.

Tyyppi: inderes_qa
10.6.
2017

Querría saber, es decir, solicito consejo sobre estas tres empresas. Muchas gracias,

Tyyppi: news
30.5.
2017

Uutechnic Group tiedotti eilen, että konserniin kuuluva Japrotek käynnistää yt-lain mukaiset neuvottelut. Neuvottelujen perusteena ovat toiminnan uudelleenjärjestelyt sekä taloudelliset ja tuotannolliset syyt. Tavoitteena on saavuttaa 20 %:n parannus yhtiön kilpailukykyyn.

Tyyppi: company_report
2.5.
2017

Uutechnicin Q1-tulos jäi selvästi odotuksiamme heikommaksi, mutta uudet tilaukset ja ohjeistuksen toisto olivat linjassa odotustemme kanssa. Toistamme raportin jälkeen tavoitehintamme 0,48 euroa ja vähennä-suosituksemme, sillä vuoden tähtäimellä arvostus on liian korkea Uutechnicin kaltaiselle sykliselle käänneyhtiölle.

Sivut

Uutechnic

ISIN: 
FI0009900708
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Uutechnic lyhyesti

Uutechnic Group edistää metsä -, elintarvike- ja kemianteollisuuden sekä ympäristöteknologian tuotantoprosesseja kehittämällä ja tuottamalla sekoitus- ja säiliöteknologiaan laitteistoja ja palveluja, jotka tehostavat tuotantoa ja parantavat tuotteiden laatua ja kilpailukykyä. Yhtiön asiakkaita ovat globaalisti toimivat teollisuus- ja teknologiayhtiöt.  Konserni koostuu neljästä tytäryhtiöstä, joista Uutechnic Oy, Japrotek ja AP-Tela sijaitsevat Suomessa ja Stelzer Ruhrteknik Saksassa. Vuonna 2015 yhtiön tytäryhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 30,6 MEUR ja konserni työllisti noin 180 työntekijää.