Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Yhtiön omistaja-arvonluonti perustuu ydinomistusten liiketoimintojen kehittämiseen ja yhtiön käytössä olevien pääomien tehokkaaseen allokointiin. Loudspringin omistuksiin kuuluu mielenkiintoisessa vaiheessa olevia alkuvaiheen yrityksiä, jotka keskittyvät eri toimialojen resurssitehokkuuden parantamiseen, ja joista valtaosa on listaamattomia. Osien summa-analyysimme perusteella yhtiön osake on voimakkaan kurssilaskun jälkeen aliarvostettu. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Loudspring)

Loudspring on teollinen konserni, joka keskittyy luonnonvarojen säästämiseen. Omistamme ja johdamme Pohjoismaisia kasvuyrityksiä, joilla on suuri positiivinen ympäristövaikutus. Omistamme hajautetun salkun yrityksiä tasapainottaaksemme yksittäisten yhtiöiden kehityksen heilahduksia. Teknologiamme säästävät energiaa, vettä ja raaka-aineita teollisuudessa, kiinteistöissä ja jokapäiväisessä elämässä. Loudspring on listattu First North listalla tunnuksella LOUD ja First North Stockholm listalla tunnuksella LOUDS.