Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Arvostus joutaisi remonttiin

Analyysi 13.01.2023 8:02 Consti

Constin tilausvirta on ollut vuoden vaihteessa vahva tukien lyhyen aikavälin näkymiä ja rakennetun ympäristön suuri korjausvelan määrä tukee Constin markkinan vakaata kasvua pitkällä aikavälillä. Tuloskasvun tueksi heikompi suhdanne rakentamisessa hillitsee kustannuspaineita. Talouden riskitekijät ovat koholla, mutta vakaa tuloskasvupotentiaali, vahva pääomantuotto sekä liiketoimintamallin vahva kassavirta ansaitsevat mielestämme korkeamman arvostuksen. Osinkotuotto huomioiden osakkeen tuotto-odotus on riskeihin nähden mielestämme houkuttelevalla tasolla.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Consti)

Consti on vuonna 2006 perustettu korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittynyt yhtiö. Consti tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomessa. Yhtiöllä on neljä toimialaa: Taloyhtiöt, Yritykset, Julkiset ja Talotekniikka.