Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Solwers on asiantuntijapalveluyhtiöiden muodostama konserni, joka pyrkii luomaan arvoa konsolidoimalla toimialaa. Laskeneiden arvostustasojen ja vahvan rahoitusaseman myötä arvioimme epäorgaanisen kasvun arvonluontimahdollisuudet olevan hyvät. Osakkeen arvostus on näkemyksemme mukaan varsin maltillinen, mitä heijastellen pidämme riski/tuotto-suhdetta tällä hetkellä erittäin hyvänä. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Solwers on vuonna 2017 perustettu asiantuntijayritysten muodostama konserni, joka suunnittelee yksilöllisiä ja kestäviä elinympäristöjä. Konsernin palveluihin kuuluvat arkkitehtuuri, tekninen konsultointi, ympäristövaikutusten valvonta, projektijohtaminen ja -valvonta, kiertotalouden ratkaisut ja digitaaliset palvelut. Yhtiön liiketoiminta keskittyy Suomeen ja Ruotsiin.