Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Bilot on vakaalle perustalle rakennettu IT-konsulttitalo, jota on kehitetty historiassa pitkäjänteisesti ja hallituin riskein. Yhtiön mahdollinen listautuminen luo edellytykset muuttaa strategian painopistettä vahvemmin kasvuun, mitä yhtiön palvelualueiden vahva pitkän aikavälin kysyntänäkymä tukee. Arvomäärityksessä soveltamillamme EV/EBIT-, EV/EBITDA- ja P/E-kertoimilla sekä DCF-analyysillä arvioimme yhtiön osakekannan arvoksi ennen antia 16,5-22,7 MEUR, kun listautumishinta vastaa 16,9 MEUR arvostusta. 

Bilot on suomalainen ohjelmisto- ja IT-palveluyhtiö, joka luo yrityksille strategista kilpailuetua rakentamalla ylivertaista digitaalista asiakaskokemusta. Bilot tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman digitaalisia palveluita ja ratkaisuita asiakaspolun eri vaiheisiin sekä tekoälyä ja analytiikkaa valjastavia älykkäitä myynnin ja markkinoinnin työkaluja. Yhtiöllä on tunnustettua huippuosaamista ja Suomessa merkittävä markkina-asema johtavissa ohjelmistoalustoissa ja keskeisissä teknologiaekosysteemeissä (mm.