Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija

Inderes analyysi 03.03.2020 9:42 Bilot

Bilot on vakaalle perustalle rakennettu IT-konsulttitalo, jota on kehitetty historiassa pitkäjänteisesti ja hallituin riskein. Yhtiön mahdollinen listautuminen luo edellytykset muuttaa strategian painopistettä vahvemmin kasvuun, mitä yhtiön palvelualueiden vahva pitkän aikavälin kysyntänäkymä tukee. Arvomäärityksessä soveltamillamme EV/EBIT-, EV/EBITDA- ja P/E-kertoimilla sekä DCF-analyysillä arvioimme yhtiön osakekannan arvoksi ennen antia 16,5-22,7 MEUR, kun listautumishinta vastaa 16,9 MEUR arvostusta. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Bilot on suomalainen ohjelmisto- ja IT-palveluyhtiö, joka luo yrityksille strategista kilpailuetua rakentamalla ylivertaista digitaalista asiakaskokemusta. Bilot tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman digitaalisia palveluita ja ratkaisuita asiakaspolun eri vaiheisiin sekä tekoälyä ja analytiikkaa valjastavia älykkäitä myynnin ja markkinoinnin työkaluja. Yhtiöllä on tunnustettua huippuosaamista ja Suomessa merkittävä markkina-asema johtavissa ohjelmistoalustoissa ja keskeisissä teknologiaekosysteemeissä (mm.