Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Via Dolorosan loppu häämöttää

Yhtiöraportti 29.11.2019 7:57 Taaleri

Taalerin viime vuosien kehitys on ollut sijoittajille selkeä pettymys, mistä kertoo myös viiden vuoden pohjissa oleva osakekurssi. Yhtiön operatiivinen eteneminen on hautautunut Varainhoidon kannattavuushaasteiden sekä Garantian kasvaneiden pääomavaatimusten alle. Myös aiemmin osaketta ajaneet isot yritysjärjestelyt ovat loistaneet poissaolollaan. Näkemyksemme mukaan osakkeenomistajien kärsimys on tulossa päätökseensä ja yhtiön pitäisi H2’19:n aikana tehdä merkittävä tulosparannus. Myös lähivuosien tulosnäkymä on parantunut ja odotamme yhtiöltä tervettä operatiivista tuloskasvua lähivuosilta. Osake on mielestämme nykyhinnalla aliarvostettu kaikilla soveltamillamme arvonmääritysmenetelmillä ja pidämme osakkeen tuotto-odotusta nykykurssilla hyvänä. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Taaleri)

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan. Taalerilla oli vuoden 2019 lopussa hallinnoitavia varoja 7,1 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 500. Taaleri Oyj:llä on noin 4 700 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.