Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Via Dolorosan loppu häämöttää

Inderes analyysi 29.11.2019 7:57 Taaleri

Taalerin viime vuosien kehitys on ollut sijoittajille selkeä pettymys, mistä kertoo myös viiden vuoden pohjissa oleva osakekurssi. Yhtiön operatiivinen eteneminen on hautautunut Varainhoidon kannattavuushaasteiden sekä Garantian kasvaneiden pääomavaatimusten alle. Myös aiemmin osaketta ajaneet isot yritysjärjestelyt ovat loistaneet poissaolollaan. Näkemyksemme mukaan osakkeenomistajien kärsimys on tulossa päätökseensä ja yhtiön pitäisi H2’19:n aikana tehdä merkittävä tulosparannus. Myös lähivuosien tulosnäkymä on parantunut ja odotamme yhtiöltä tervettä operatiivista tuloskasvua lähivuosilta. Osake on mielestämme nykyhinnalla aliarvostettu kaikilla soveltamillamme arvonmääritysmenetelmillä ja pidämme osakkeen tuotto-odotusta nykykurssilla hyvänä. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Taaleri)

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen, bioteollisuuden ja infran liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmentti muodostuu Vakuutusosakeyhtiö Garantiasta.

Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 1,7 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.