Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Edessä skaalautuvaa kasvua

Yhtiöraportti 09.01.2019 8:29 Qt

Qt:n teknologia on hyvin asemoitunut kasvuun useiden eri teollisuudenalojen ollessa teknologisen murroksen kynnyksellä. Arviomme mukaan nyt on edelleen hyvä hetki hypätä yhtiön kasvutarinan kyytiin, kun yhtiötä tukevat markkinatrendit ovat voimistumassa, yhtiön investoinnit tuottavat todistetusti tulosta ja samaan aikaan osakemarkkinat eivät ole vielä täysin huomanneet yhtiötä kasvuinvestointien aiheuttaman tappiollisuuden takia.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Qt)

Qt Group (Nasdaq Helsinki: QTCOM) on globaali, yli 70 teollisuuden alalla vaikuttava ohjelmistoyritys, jonka oma johtava teknologia vaikuttaa miljoonien laitteiden ja sovellusten taustalla. Kansainväliset yhtiöt ja ohjelmoijat ympäri maailman luottavat Qt:n teknologiaan, jonka avulla yhtiö auttaa asiakkaitaan luomaan poikkeuksellisia asiakaskokemuksia ja edistämään asiakkaidensa digitaalisia muutosaloitteita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 58,4 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 330 henkeä.