Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Nightingale Health on verianalyysin ympärille rakentuva teknologiayhtiö, joka pyrkii vähentämään elintapasairauksia ennaltaehkäisevällä terveydenhuollolla. Yhtiön kohdemarkkinat ovat suuret ja kasvavat, mutta lupaavalta vaikuttavan teknologian kaupallistaminen ja liiketoiminnan käynnistäminen ovat vasta alkumetreillä. Sijoittaja kantaa merkittävää kaupallistamisen onnistumiseen liittyvää riskiä, jonka vastapainoksi yhtiö tarjoaa onnistuessaan merkittävän tuotto-potentiaalin.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Nightingalen liiketoiminta käynnistyi vuonna 2013. Yhtiön terveystietoalusta on luotu yhdistämällä kaksi vahvasti tieteellisesti todennettua kilpailuvalttia: Yhtiön kehittämä laaja-alainen verianalyysiteknologia ja kyky tunnistaa kokonaisvaltaisesti sairastumisriskejä. Yhtiön kehittämä laaja-alainen verianalyysiteknologiaprosessi alkaa verinäytteiden NMR -mittauksella, jossa käytetään skaalautuvaa laboratorioautomaatiota.