Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Aloitamme Harvian seurannan lisää-suosituksella ja 6,5 euron tavoitehinnalla. Harvia on vakaasti kehittyvien ja kasvavien maailman sauna- ja spa-markkinoiden edelläkävijä. Yhtiön johtava markkina-asema ja erinomainen taloudellinen kehitys perustuvat pitkän historian kautta syntyneeseen vahvaan markkina-, tuotekehitys- ja tuotanto-osaamiseen, tehokkaaseen liiketoimintamalliin, laaja-alaiseen tuoteportfolioon ja jakeluverkostoon, sekä alan johtavaan tuotemerkkiin. Vakaat kasvunäkymät, erinomainen kannattavuustaso, ja tehokas pääomankäyttö huomioiden pidämme osakkeen arvostustasoa houkuttelevana.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Harvia)

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Yhtiön tuotemerkit ja tuotevalikoima ovat markkinalla hyvin tunnettuja ja yhtiön kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin, sekä alan ammattilaisille että kuluttajille.