Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Qt:ssa yhdistyvät suuren kasvupotentiaalin markkina, todistetusti kilpailukykyinen tuote, vahvat näytöt strategian toteutuksesta sekä skaalautuva liiketoimintamalli. Yhtiö on lisäksi siirtymässä vahvan kannattavan kasvun vaiheeseen, mikä tekee sen sijoitusprofiilista houkuttelevan. Kurssinousun myötä osakkeen tuotto-odotus jää kuitenkin vaatimattomaksi, vaikka yhtiö yltäisi strategiatavoitteiden mukaiseen erinomaiseen suoritukseen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Qt)

Qt Group on vuonna 1994 perustettu yhtiö, joka tarjoaa globaalin myyntiverkoston avulla ohjelmistokehittäjille alustariippumatonta sovelluskehitysympäristöä ja siihen liittyviä työkaluja. Qt on sekä visuaaliseen suunnitteluun että koodaukseen tarkoitettu työkalu, jonka loppukäyttäjiä ovat käyttöliittymiä kehittävät koodaajat tai palvelumuotoilijat. Teknologian avulla voidaan kehittää sovelluksia sulautettuihin järjestelmiin, työasemiin ja mobiiliin.