Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Hyppäämme takaisin lauteille

Yhtiöraportti 11.02.2020 22:30 Harvia

Harvian Q4 oli todella vahva. Luvut ylittivät liikevaihdon ja tuloksen osalta selvästi sekä vertailukauden että meidän ennusteemme. Nostimme selvästi ennakoitua paremman raportin jälkeen lähivuosien EPS-ennusteitamme 9-10 %. Käsityksemme yhtiön laadusta ja kilpailueduista nousivat jälleen asteen ja Harvian toiminnasta on tällä hetkellä vaikea löytää heikkouksia. 

Käy kauppaa. (Harvia)

Harvia on yksi maailman johtavista sauna- ja spa-yhtiöistä. Harvialla on kokonaisvaltainen tuotevalikoima, jolla se pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin, sekä alan ammattilaisille että kuluttajille. Yhtiön tuotevalikoima kattaa kaikki kolme saunatyyppiä: perinteisen saunan, höyrysaunan ja infrapunasaunan. Yhtiö on rakentanut näiden ympärille kattavan ja kilpailukykyisen tuotevalikoiman, josta asiakkaat löytävät kaikki tarvittavat tuotteet saunan kiukaista ja komponenteista aina kokonaisiin saunatoimituksiin saakka.