Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Orionin Q3-tulos oli erittäin vahva ja ylitti odotuksemme. Yhtiö nosti ohjeistustaan jo kolmannen kerran tänä vuonna ja vuodesta 2020 on tulossa yhtiön historian paras. Osakekurssi on laskenut 3kk aikana noin 20 %, vaikka 2020-tulosennusteemme on noussut ja pitkän aikavälin ennusteemme ovat pysyneet lähes ennallaan. Tämä on tehnyt tuotto/riski-suhteesta houkuttelevamman ja kroonisesta yliarvostuksesta pitkään kärsinyttä osaketta saa vihdoin kohtuulliseen hintaan. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Orion)

Orion on suomalainen lääkeyhtiö - hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä sekä lääkkeiden vaikuttavia aineita. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Orionin lääketutkimuksen ydinterapia-alueita ovat keskushermostosairaudet, syöpäsairaudet, suomalaisen tautiperimän harvinaissairaudet sekä hengityselinsairaudet, joiden hoitoon Orion kehittää inhaloitavia Easyhaler®-keuhkolääkkeitä.