Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Inderes Premium

Joulukampanja

Inderes Premium pukinkonttiin? Kyllä, kiitos! Tilatessasi nyt 12 kk Premiumin viimeistään ennen jouluaattoa, saat kaupan päälle myös 6 kk Premiumin, jonka voit antaa lahjaksi. Lahjatilauksen arvo on 100 euroa.

Tarjous koskettaa vain Free-tilin käyttäjiä, ja lahjatilauksen voi hyödyntää vain toiseen Free-tiliin. Mikäli tiliä ei vielä ole, sen luonti onnistuu täältä.

Lahjatilauksen saajan nimi ja Inderes-tili tulee ilmoittaa [email protected]. Tilaus aktivoituu automaattisesti jouluaaton aikana 24.12.2022.

Kampanja päättyy 23.12. Tilaa Premium täältä.

---

Inderes Premium -jäsenenä saat Suomen suurimman analyysitiimin suositut analyysit yli 140 pörssiyhtiöstä ja näppärät osaketyökalut käyttöösi. Voit kokeilla Premiumia kuukauden ajan veloituksetta tai tilata sen heti alkaen 19,90 €/kk tai 200 €/v. Muista myös hyödyntää Premium sijoitustoiminnan verovähennyksessä.

Mitä kaikkea saat Inderes Premium -tilauksella?
 

1. Yhtiöraportit ovat Inderesin analyysin sydän. Niissä avaamme syvällisesti yhtiön liiketoimintaa ja perustelemme näkemyksemme. Analyysitiimimme on Suomen suurin ja  seurannassa tällä hetkellä yli 140 pörssiyhtiötä.  

Premium-tilaajana saat kaikki analyysimme ja tiedon uusimmista raporteista heti sähköpostiisi. 


2. Inderes Mallisalkku on analyytikkotiimimme hallinnoima oikeaa rahaa Helsingin pörssiin sijoittava osakesalkku. Sen tarkoituksena on osoittaa, että analyysiimme perustuvilla osakepoiminnoilla ylituoton tekeminen on mahdollista. Salkku on menestynyt erinomaisesti historiansa aikana.  

Premium-tilaajana näet kaikki Mallisalkkua koskettavat sisällöt uusimmista raporteista ja kirjoituksista aina kaupankäyntihistoriaan asti.


3. Osakevertailun avulla voit seuloa osakkeita potentiaalin, suositusten ja riskitason perusteella. Premium-tilaajana voit vertailla yhtiöitä vielä arvostuskertoimien (P/E, EV/EBITDA, osinkotuotto-%) ja analyytikoiden ennusteiden kautta sekä viedä tiedot helposti Exceliin. 


4. Inderes Screenerissä käytettävissäsi on 5 ominaisuutta (tavoitehinta, suositus, riskien karttaminen, analyysin tuoreus ja yhtiön koko) osakkeiden rankkaamiseen. Voit määritellä erikseen, minkä verran mitäkin ominaisuutta haluat painottaa, ja löytää näin juuri sinun sijoitustyyliisi sopivat osakkeet.


5. Analyysikoulu on osakeanalyysiin keskittyvä  kirjoitussarja, jossa Inderesin analyytikot käyvät omakohtaisesti läpi analyysin periaatteita. Se tarjoaa sijoittajalle vahvan tietopohjan osakeanalyysien tekemiseen ja arviointiin.


6. Inderesin yhtiösentimentti kerää yhteen sijoittajien sentimentin eli mielikuvan eri yhtiöistä. Tulokset on jaettu viiteen kategoriaan: pitkän aikavälin houkuttelevuus, kilpailuetujen vahvuus, johdon luotettavuus, strategian selkeys ja tuloskasvunäkymät. Yhtiösentimentti on sijoittajalle arvokas lisädatalähde yhtiön arvioimiseen eri linssien kautta.

Premium-tilaajana pystyt tarkastelemaan kattavasti sentimenttituloksia ja selvittää muiden sijoittajien mielipiteen sinulle kiinnostavista yhtiöistä.


7. Sisäpiirin kaupat -työkalulla pystyt tarkastelemaan Helsingin pörssin sisäpiiriläisten tekemiä kauppoja. Premium-tilaajana näet myös yhtiöiden omistajalistat hallintarekisteröityjä omistuksia myöten. 


8. Yritysten nettovaikuttavuus -työkalu kertoo, millaiset vaikutukset yrityksen liiketoiminnalla on ympäristöön, terveyteen, yhteiskuntaan ja tiedonluontiin. Nettovaikuttavuus perustuu Uprightin malliin ja löytyy yhtiösivulta.


Kehitämme Premiumia säännöllisesti. Voit laittaa meille ehdotuksia, mitä ominaisuuksia nykyisestä Premiumista vielä uupuu tai toivoisit parannettavan. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, meidät tavoittaa sähköpostilla [email protected].