Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Inderes Premium

Inderes Premium -jäsenenä saat Suomen suurimman analyysitiimin palkitut analyysit yli 140 pörssiyhtiöstä ja suositut osaketyökalut käyttöösi. Voit kokeilla Premiumia kuukauden ajan veloituksetta tai tilata sen heti alkaen 19,90 €/kk tai 200 €/v. Muista myös hyödyntää Premium sijoitustoiminnan verovähennyksessä.

Tilaa Premium täältä.
 

Mitä kaikkea saat Inderes Premium -tilauksella?
 

1. Yhtiöraportit ovat Inderesin analyysin ydin. Niissä avaamme syvällisesti yhtiön liiketoimintaa ja perustelemme näkemyksemme. Analyysitiimimme on Suomen suurin ja sen seurannassa tällä hetkellä yli 140 pörssiyhtiötä.  

Premium-tilaajana saat kaikki analyysimme ja tiedon uusimmista raporteista heti sähköpostiisi. 


2. Inderes Mallisalkku on analyytikkotiimimme hallinnoima oikeaa rahaa Helsingin pörssiin sijoittava osakesalkku. Sen tarkoituksena on osoittaa, että analyysiimme perustuvilla osakepoiminnoilla on mahdollista tehdä ylituottoa. Salkku on menestynyt erinomaisesti historiansa aikana.  

Premium-tilaajana näet kaikki Mallisalkkua koskettavat sisällöt uusimmista raporteista ja kirjoituksista aina kaupankäyntihistoriaan asti.  


3. Osakevertailun avulla voit seuloa osakkeita niiden potentiaalin, suositusten ja riskitason perusteella. Premium-tilaajana voit vertailla yhtiöitä vielä arvostuskertoimien (P/E, EV/EBITDA, osinkotuotto-%) ja analyytikoiden ennusteiden kautta sekä viedä tiedot helposti myös Exceliin. 


4. Inderes Screenerissä sinulla on käytettävissäsi 5 ominaisuutta (tavoitehinta, suositus, riskien karttaminen, analyysin tuoreus ja yhtiön koko) osakkeiden rankkaamiseen. Voit määritellä erikseen, minkä verran mitäkin ominaisuutta haluat painottaa, ja löytää näin juuri sinun sijoitustyyliisi sopivat osakkeet.


5. Sisäpiirin kaupat -työkalulla pystyt tarkastelemaan Helsingin pörssin sisäpiiriläisten tekemiä kauppoja. Premium-tilaajana näet myös yhtiöiden omistajalistat hallintarekisteröityjä omistuksia myöten. 


6. Yritysten nettovaikuttavuus -työkalu kertoo, millaiset vaikutukset yrityksen liiketoiminnalla on ympäristöön, terveyteen, yhteiskuntaan ja tiedonluontiin. Nettovaikuttavuus perustuu Uprightin malliin ja löytyy yhtiösivulta.


Kehitämme Premiumia säännöllisesti. Voit laittaa meille ehdotuksia, mitä ominaisuuksia nykyisestä Premiumista vielä uupuu tai toivoisit parannettavan. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, meidät tavoittaa sähköpostilla [email protected].