Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Viimeisen vuoden aikana tapahtunut voimakas kasvu, kannattavuuskäänne sekä vahvistunut taloudellinen tilanne ovat laskeneet Nurminen Logisticsin riskiprofiilia selvästi. Yhtiöllä on mielestämme erinomaiset edellytykset jatkaa tuloskasvua Kiinan ja Aasian rahtijunan kiihdyttäessä vauhtia, vaikka kasvun kulmakertoimeen liittyy epävarmuutta markkinan varhaisesta kehitysvaiheesta johtuen. Epävarmuudesta huolimatta pidämme osakkeen riski/tuotto-suhdetta houkuttelevana tekemiemme merkittävien positiivisten ennustemuutosten jälkeen. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Nurminen Logistics)

Nurminen Logistics on vuonna 1886 perustettu logistiikkapalveluita tarjoava pörssiyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ovat Suomessa sekä Venäjällä ja sen lähialueilla.