Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Kahden kerroksen väkeä

Yhtiöraportti 20.03.2018 7:34 Aspo

Pidämme lähivuosien tuloskasvunäkymiä positiivisina ja Aspolla pitäisi olla hyvät edellytykset parantaa tulostaan ESL:n ja Telkon johdolla. ESL:n uudet alukset nostavat liikevoittoa selvästi H2’2018 alkaen ja luottamuksemme aluksien positiivista tulosvaikutusta kohtaan on vahvistunut tavattuamme yhtiön johtoa. Tuloskasvun realisoituessa (CAGR-% 20 %) osakkeen arvostus on edullinen ja samalla korkea 4,6 %:n osinkotuotto antaa tukea osakkeelle.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Aspo)

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B-asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shipping, Leipurin ja Telko tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. Ne vastaavat omasta toiminnastaan, asiakassuhteistaan ja niiden kehittämisestä. Kokonaisuutena ne tuottavat Aspon liikearvon. Aspon sijoittajasivuille