Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Kahleista irtautuminen lähestyy

Analyysi 27.01.2022 19:05 Eezy

Vuodet 2020-2021 olivat yhtiölle tuloksellisesti vaatimattomia, minkä taustalla on etenkin koronapandemian kysyntävaikutus. Haastavalla ajanjaksolla yhtiö on kuitenkin onnistuneesti tehostanut organisaatiotaan, mikä on jo heijastunut kannattavuuteen. Tämä antaa hyvät edellytykset tuloskasvulle, kun yhtiö pääsee irti koronapandemian kahleista oletettavasti lähitulevaisuudessa. Ennustamaamme lähivuosien tuloskasvuun suhteutettuna osake on näkemyksemme mukaan maltillisesti hinnoiteltu. Näin ollen pandemian kohollaan pitämästä epävarmuudesta huolimatta pidämme osakkeen riski/tuotto-suhdetta hyvänä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Eezy)

Eezy on vuonna 1988 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa laajan kattauksen henkilöstöpalveluita Suomessa valtakunnallisesti. Yhtiön liiketoiminta jakautuu kahteen palvelualueeseen, jotka ovat Henkilöstöpalvelut ja Asiantuntijapalvelut. Yhtiön tulovirrat muodostuvat kuitenkin neljästä erikseen raportoitavasta komponentista, jotka ovat Henkilöstöpalvelut liiketoiminta-alueen alle lukeutuvat Henkilöstövuokraus, Franchise-maksut, ja Kevytyrittäjäpalvelut sekä Asiantuntijapalvelut.