Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Lemonsoft on vahvasti ja kannattavasti kasvava pk-yritysten toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja. Yhtiön liiketoiminnan tunnusluvut kertovat laadukkaasta ja terveellä pohjalla olevasta SaaS-liiketoiminnasta, jonka kasvunäkymät ovat hyvät niin orgaanisesti kuin yritysostoin. Nämä tekijät tukevat osakkeen korkeaa arvostusta, mutta listautumisen jälkeisen kurssirallin (+51 %) myötä nykyiset kertoimet ovat mielestämme jo liian kirpeitä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Lemonsoft on suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Yhtiö on keskittynyt tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Yhtiön ohjelmistot ja niihin liittyvät palvelut tehostavat asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja tuovat kustannussäästöjä digitalisaation ja automaation avulla.