Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Gofore on rakentanut menestyvän IT-konsulttiliiketoiminnan, joka rakentuu teknologian aiheuttaman asiakasyritysten kiihtyvän toimintaympäristön muutoksen ympärille. Yhtiön näytöt sen kyvystä kasvaa, uudistua jatkuvasti markkinan mukana sekä ylläpitää vahvaa kannattavuutta ovat olleet vakuuttavia läpi historian. Arvioimme Goforen jatkavan uudistumistaan sekä sektoria vahvempaa kannattavaa kasvua tulevina vuosina, vaikka koronapandemia hidastaa arviolta kasvuvauhtia.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Gofore)

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yli 1000 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 104,5 miljoonaa euroa.