Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Kotimaisen elintarvikealan holdingyhtiö Fodelian lähivuosien kasvunäkymät ovat vahvat, sillä yhtiö on voittamassa markkinaosuuksia erityisesti koulu- ja hoivaruokailusegmenteissä kilpailukykyisten tuote- ja palvelukonseptiensa ansiosta. Kannattavuus on kärsinyt mm. poikkeuksellisen kustannusinflaation myötä, mutta uskomme tilanteen korjautuvan asteittain hinnankorotusten ja tasoittuvien tuotantohintojen myötä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Fodelia)

Fodelia on suomalainen vuonna 2019 perustettu elintarvikeyritysten holdingyhtiö. Konsernin portfolioon kuuluvat valmisruokavalmistaja Feelia, snacks-tuotteita valmistava Real Snacks, Suomen vanhimpiin makkaratehtaisiin lukeutuva Perniön Liha sekä Fodbar, Bravedo-konsernin kanssa perustettu yhteisyritys Fodbar. Yhtiön kotipaikka on Pyhäntä ja tuotantolaitokset sijaitsevat Pyhännällä, Kokkolassa, Salossa ja Jokioisessa.