Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Exel on kuluvan vuoden aikana onnistunut varsin hyvin operatiivisissa toimissaan, mutta merkittävästi heikentyneen makrokuvan ja liiketoiminnan lyhyen näkyvyyden myötä yhtiön lyhyen aikavälin kehitykseen liittyy kuitenkin huomattavaa epävarmuutta. Exelin asema pultruusiomarkkinan aidosti globaalina pelurina tarjoaa arviomme mukaan yhtiölle kuitenkin hyvät lähtökohdat pidemmän aikavälin kasvun osalta, mikä puoltaa osakkeen kyydissä pysymistä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Exel Composites)

Exel on vuonna 1960 perustettu globaalisti valmistavassa teollisuudessa operoiva yhtiö, joka on erikoistunut vaativien ja useisiin erilaisiin teollisuuden loppukäyttöihin soveltuvien komposiittituotteiden suunnitteluun, valmistamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Yhtiöllä on tuotantolaitoksia Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa.