Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kasvun vuosi

Analyysi 08.04.2022 7:23 Wulff

Työpaikkatuotteiden ja -palveluiden markkinoilla toimiva Wulff on viimeisien vuosien aikana osoittanut tuloskäänteen todeksi vielä kohtuullisen nopeasti muuttuneessa markkinatilanteessa. Tuloskäänteen jälkeen kasvulla otetaan loikka seuraavaan kokoluokkaan niin tuloksen kuin liikevaihdonkin osalta. Staples-yrityskaupan tuoma liikevaihto ja lähivuosina vahvistuvat synergiat pitävät tuloskasvumahdollisuudet hyvinkin vahvoina, vaikka talousympäristöön ja perinteiseen työpaikkatuotteiden markkinaan hieman nyt epävarmuuksia sisältyykin. Maltillisiin yrityskaupan synergioihin nojaaviin ennusteisiimme nähden osakkeen arvostuksessa on mielestämme nousuvaraa ja tuotto-odotusta tukee myös hyvällä tasolla oleva osinkotuotto.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Wulff)

Wulff-Yhtiöt on jo vuonna 1890 perustettu suomalainen työpaikkatuotteiden ja -palveluiden tarjoaja, joka toimii verkkokaupan, myymälöiden ja henkilökohtaisen palvelun kautta. Yrityksen tarjontaan kuuluu muun muassa työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua sekä työmaatuotteita. Yrityksen myynti suuntautuu pääosin erikokoisille yrityksille ja yhtiön tarkoituksena on tarjota asiakkaillensa kaikki tarpeellinen työpaikalle riippumatta siitä, missä toimipaikka sijaitsee.