Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Etteplan on mielestämme osoittanut viime vuosina strategiansa toimivuuden ja olevansa toimialan edelläkävijä, mutta koronavirus iskee voimalla myös Etteplanin kysyntään. Kasvutarinassa onkin edessä synkkä jakso, jolloin odotamme tuloksen laskevan voimakkaasti. Osakkeen arvostus on kohtuullinen ja näemme osakkeessa nousuvaraa, jos kysyntä elpyy nopeasti ensi vuonna, mutta näkyvyyttä tähän ei toistaiseksi ole. Näin ollen jäämmekin edelleen odottavalle kannalle.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Etteplan)

Etteplan Oyj:n palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.