Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Etteplan on mielestämme osoittanut viime vuosina strategiansa toimivuuden ja olevansa toimialan edelläkävijä, mutta koronavirus iskee voimalla myös Etteplanin kysyntään. Kasvutarinassa onkin edessä synkkä jakso, jolloin odotamme tuloksen laskevan voimakkaasti. Osakkeen arvostus on kohtuullinen ja näemme osakkeessa nousuvaraa, jos kysyntä elpyy nopeasti ensi vuonna, mutta näkyvyyttä tähän ei toistaiseksi ole. Näin ollen jäämmekin edelleen odottavalle kannalle.

Käy kauppaa. (Etteplan)

Etteplan on teollisten laitteistojen suunnitteluun ja teknisen tuoteinformaationratkaisuihin ja palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Etteplanin suunnitteluosaaminen ja palvelutuotteet kattavat asiakkaan tuotteiden elinkaaren kaikki vaiheet. Asiakkaamme ovat alansa johtavia globaaleja yrityksiä, jotka toimivat esimerkiksi ajoneuvo-, lentokone- ja puolustusväline-teollisuudessa, sähköntuotannossa ja voimansiirrossa sekä materiaalinkäsittelyssä.