Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Katsaus Solteqin tuoteliiketoimintaan

Yhtiöraportti 16.05.2019 21:27 Solteq

Kävimme tapaamassa Solteqin johtoa ja saimme katsauksen yhtiön tuoteliiketoimintaan ja erityisesti kehityshankkeisiin. Solteqin sijoitusprofiili on muuttumassa mielenkiintoisempaan suuntaan tuoteliiketoiminnan myötä. Yhtiö kiihdyttää tänä vuonna tuotekehityspanostuksiaan ja arvioimme trendin jatkuvan myös tulevina vuosina. Yhtiön tuotekehitysaihiot ovat mielenkiintoisia ja luovat osittain kokonaan uutta markkinaa. Näkyvyys uusien tuotteiden kaupalliseen läpimurtoon on kuitenkin vielä heikko ja seuraavat 12-24 kk tulevat arviomme mukaan olemaan kriittisiä tuotteiden läpimurron kannalta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Solteq)

Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Keskeisiä toimialoja, joista yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus, ovat kauppa, teollisuus, energia ja palvelut. Solteq toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa sekä Iso-Britanniassa. Yhtiön palveluksessa työskentelee 600 IT-alan ammattilaista.