Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Kohti käännettä vaikeissa olosuhteissa

Inderes analyysi 22.08.2018 5:51 Wulff

Vuosia kestäneen liikevaihdon laskun ja kannattavuuden heikkenemisen jälkeen Wulff on käänteen edessä. Yhtiön työpaikka- ja toimistotuotteiden markkinat ovat supistuneet voimakkaiden kysyntämuutoksien myötä sekä samalla kova hintakilpailu on ajanut alan kannattavuuden matalle tasolle. Nyt yhtiö hakee vuonna 2018 uudistetun strategiansa avulla kannattavaa kasvua panostamalla eritoten työhyvinvoinnin kokonaisratkaisuihin. Yhtiöllä on kuitenkin vielä tehtävää yritysostojen ja uusien tuotealueiden kanssa päästäkseen tavoitteisiinsa ja oikeuttaakseen osakkeen nykyisen arvostuksen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Wulff)

Parempi maailma - työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan - sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille.