Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Efecte on löytänyt itselleen kilpailukykyisen lokeron yrityspalvelujen pilviohjelmistomarkkinassa, joka on murroksessa kohti pilvipohjaisia ratkaisuja. Yhtiö on rakentanut viime vuosina kasvulleen moottoria, joka tuottaa vakaata kasvua hyvällä tehokkuudella. Efecten lähivuosien kasvuun panostavalla strategialla on mielestämme hyvät edellytykset onnistua ja luoda omistaja-arvoa. Skaalautuvaan kasvuun perustuva liiketoimintamalli, kohdemarkkinoiden murros ja viime vuosien vahvat näytöt tekevät Efecten sijoitusprofiilista houkuttelevan. Arvostuskertoimet ovat nykyiseen markkinaympäristöön nähden kohtuulliset (2022e EV/S 3,4x) ja tarjoavat yhtiölle mielestämme houkuttelevan tuotto-odotuksen.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Efecte)

Efecte on vuonna 1998 perustettu ohjelmistotalo. Yhtiö tarjoaa yrityksille pilvipohjaisia (SaaS) ohjelmistoja yrityspalveluiden hallintaan. Ohjelmisto digitalisoi yrityksen palveluprosesseja, auttaa pyyntöjen priorisoinnissa ja mahdollistaa automaation pyyntöjen ratkaisussa. Efecte toimii pääasiassa Suomessa, Pohjoismaissa ja Saksassa. Efecte on erikoistunut palvelemaan erityisesti keskisuuria eurooppalaisia yhtiöitä ja julkishallinnon toimijoita, sekä paikallisesti ja alueellisesti toimivia ulkoistettujen yrityspalveluiden tarjoajia.