Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Our Worldin alustavan vastaanoton perusteella olemme tarkistaneet pelin lähivuosien liikevaihtoennusteita alaspäin. Next Gamesin arvo lepää yhä vahvasti Our Worldin ja muiden tulevien pelien menestyksen harteilla. Näkyvyys näiden pelien liikevaihtoon ja kannattavuuteen on kuitenkin vielä käytännössä olematon ja tämä pitää Next Gamesin riskiprofiilin erittäin korkeana. Luottamuksemme lähivuosien kasvun realisoitumiseen ei ole vielä riittävällä tasolla, jotta nojaisimme osakkeen hinnoittelussa tulevien vuosien matalilta näyttäviin liikevaihtokertoimiin.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Next Games)

Next Games on vuonna 2013 perustettu lisensoituihin peleihin keskittyvä mobiilipelien kehittäjä ja julkaisija sekä ensimmäinen Suomessa pörssiin listautunut mobiilipeliyritys. Next Games kehittää brändilisenssien pohjalta ilmaiseksi ladattavia massaviihdetuotteiden pohjalta luotavia mobiilipelejä free-to-play (F2P) -liiketoimintamallilla. Valmiit pelit yhtiö julkaisee itse digitaalisissa jakelualustoissa (App Store, Google Play).