Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kuntokuurin jälkeen kisasuorituksiin

Inderes analyysi 27.10.2020 0:50 Kesla

Keslan jo viime syksynä julkistama strategia ja taloudelliset tavoitteet ovat johdonmukaisia ja antavat aiempaa paremmat edellytykset yhtiön onnistumisen arviointiin. Kasvuun kääntyvän markkinan lisäksi Keslan tuloksentekoa tukee käynnissä oleva NOSTE-investointihanke, jolla tulee pidemmällä aikavälillä olemaan merkittävä positiivinen kannattavuusvaikutus.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Kesla)

Kesla on vuonna 1960 perustettu metsäteknologian ja materiaalinkäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia materiaalinkäsittelyratkaisuja. Yhtiön liiketoimintaalueita ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Kaikki Keslan tuotteet valmistetaan Suomessa kolmessa tehtaassa Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa, joilla kullakin on omat fokuksensa. Keslan asiakkaita ovat loppuasiakkaat, teolliset asiakkaat sekä laitteiden jakelijat.