Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Kuntokuurin jälkeen kisasuorituksiin

Inderes analyysi 27.10.2020 0:50 Kesla

Keslan jo viime syksynä julkistama strategia ja taloudelliset tavoitteet ovat johdonmukaisia ja antavat aiempaa paremmat edellytykset yhtiön onnistumisen arviointiin. Kasvuun kääntyvän markkinan lisäksi Keslan tuloksentekoa tukee käynnissä oleva NOSTE-investointihanke, jolla tulee pidemmällä aikavälillä olemaan merkittävä positiivinen kannattavuusvaikutus.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Kesla)

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka tuottaa asiakkaan alustaan integroituvia, parasta käyttökokemusta tuottavia ja asiakkaan liiketoimintaa edistäviä laadukkaita materiaalinkäsittely-ratkaisuja. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2019 47 miljoonaa euroa. Konsernin viennin osuus liikevaihdosta oli 68 %.