Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Analyysipalkinnot 2021

Inderes Q&A 27.09.2022 9:45

Hei!

Yleensä vuosittain Inderesiltä tulee uutinen analyytikoiden pärjäämisestä Starmine Analyst Awardseissa, mutta nyt ei ole pitkään aikaan kuulunut mitään. Eikö nyt ylletty palkintosijoille vai onko tota sarjaa enää edes olemassa?

En myöskään löytänyt aiempien vuosien tilastoja Refinitivin sivuilta. Onko analyysien viimeisillä sivuille esitetyt palkintosijat todennettavissa jostain?

Inderesin kommentti 


Hei!

Viimeisimmät palkinnot on jaettu vuonna 2020, mitkä ovat meidän raporteissamme tuoreimmat palkintosijat. Tämän jälkeen tuloksia ei ole enää julkistettu ja käsityksemme mukaan Starmine analyst awardseja ei enää järjestetä. Syyt, jotka tähän ovat johtaneet eivät myöskään ole tiedossamme.

Pikaisella googlauksella myös näyttää siltä, että tuota sivustoa, josta aiempien vuosien tilastoja voi todentaa ei ole enää olemassa. Siten arvioin, että nämä voi todentaa vain olemalla yhteydessä Refinitiviin.

t. Petri G.