Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Inderesin työntekijät

Inderes Q&A 09.08.2021 13:10

Millainen on analyytikon tai Inderesillä muissa tehtävissä työskentelevän henkilön tausta ja koulutus?

Inderesin kommentti 

Hei,
Koulutustaustat työntekijöillä vaihtelevat valtavasti, koska yli 70 työntekijässä palkkalistoilta löytyy mm. osakeanalyytikoita, webcast-asiantuntijoita, tapahtumatuottajia, koodareita, ir-asiantuntijoita, yhteisönrakentajia, sisällöntuottajia ja niin edelleen.
Osakeanalyytikot ovat useimmissa tapauksissa kauppatieteen maistereita, useimmilla rahoitus pääaineena. Mutta osa on myös dippainssejä! Joillakin, mm. itse toimitusjohtajalla, kauppisopinnot ovat jääneet kesken.
Sitten yhteisöpuolelta löytyy valtiotieteen/yhteiskuntatieteen maisteria. Flikin (virtuaalitapahtumaliiketoiminta) puolelta koulutustaustat ovat rikkaita. Flik tuottaa siis kaikki nuo striimit meidän palvelussa ja vekkulimmat videot, kuten “Saulinuotiolla” yms. Sieltä löytyy koulutustaustoista mm. dippainssiä, medianomia, maaperäfyysikkoa ja “elämämkoulun” käyneitä.
Ohjelmistokehittäjien opintotaustat ovat myös kirjavia, osa tekijöistä pitkälti itse oppineita ja päässyt töihin vakuuttamalla koodaamistaidoillaan.
Ehkä tästä vastauksestakin ilmenee, että meille koulutustausta ei ole suuri kriteeri rekryissä vaan tekemisen meininki ja osaaminen!

Terveisin,
Verneri