Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Konsensusennusteet

Inderes Q&A 27.02.2018 15:53

Hei, konsensusennusteet ovat monestakin syystä kiinnostavia. Viittaatte niihin itsekin analyyseissänne (esim. Inderes & Inquiry Financial (konsensus)). Onko tiedossa mistä konsensusennusteet löytyisivät mahdollisimman kattavasti OMXH yhtiöille? Esim. http://www.vara-services.de näyttäisi löytyvän joillekin, lisäksi esim. http://www.4-traders.com/ löytyy jotain. Lisäksi yhtiöt usein laittavat konsensusennusteesta tietoa sivuilleen. Kuitenkin, olisi kiinnostavaa tietää mistä yksityinen piensijoittaja saisi mahdollisimman hyvin ja käyttökelpoisen konsensusennusteen mahdollisimman monelle OMXH yritykselle. Kiitos!

Inderesin kommentti 

Hei,

ja kiitos kysymyksestäsi. Konsensusennusteita on valitettavan vaikea löytää keskitetysti. Esimerkiksi Bloombergin ja Reutersin terminaaleista ennusteet on löydettävissä, mutta ne ovat maksumuurin takana ja pitkälti yrityskäyttöön tarkoitettuja. Yhtiöiden omat sivut on hyvä tapa ennusteiden keräämiseen, ja tietysti julkaisemme tuoreimmat ennusteet aina tulosennakoidemme yhteydessä inderes.fi-palvelussa.