Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Opiskelutausta Inderesillä?

Inderes Q&A 17.03.2021 13:12

Näin nuorena opiskelijana kiinnostaisi kuulla millainen koulutustausta Inderesin työntekijöiltä löytyy? Onko KTM/rahoitus yleisin opiskelutausta analyytikoilla ja millaisia muita opiskelutaustoja etenkin osakeanalyytikoilla + muulla henkilökunnalla on?

Inderesin kommentti 

Hei,

Analyytikot ovat useimmissa tapauksissa kauppatieteen maistereita, käsittääkseni rahoitus pääaineena. Mutta osa on myös dippainssejä! Joillakin, mm. itse toimitusjohtajalla, kauppisopinnot ovat jääneet kesken. Inderesillä moni aloittaa työt kesken opintojen mutta virallinen linja on kannustaa työntekijöitä tekemään paperinsa loppuun. 

Sitten yhteisöpuolelta löytyy valtiotieteen/yhteiskuntatieteen maisteria. Flikin puolelta koulutustaustat ovat rikkaita. Flik tuottaa siis kaikki nuo striimit meidän palvelussa ja vekkulimmat videot, kuten "Saulinuotiolla" yms. Sieltä löytyy  koulutustaustoista mm. medianomia, "medianomi drop-outia", maaperäfyysikkoa (ns. "dirt people"), "elämämkoulu" ja "KovA Emälän Kolu". 

Koodareista minulla ei ole mitään hajua,  mutta ainakin Yulla on jäänyt tutan opinnot kesken. 

Ehkä tästä vastauksestakin ilmenee, että meille koulutustausta ei ole suuri kriteeri rekryissä vaan tekemisen meininki ja osaaminen. :D 

Terveisin,

Verneri