Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Osakkeiden pitoaika salkussa

Inderes Q&A 19.10.2021 15:10

Hei, Minua olisi kiinnostanut tietää kuinka pitkään te analyytikot keskimäärin pidätte tiettyä osaketta salkussa ennen kuin siitä on päätetty luopua? En tiedä pystyykö tällaista arviota antamaan muuta kuin erittäin karkeasti, mutta olisi mielenkiintoista tietää onko teidän porukassa enemmän ns. mallisalkun tapaisia kilpikonnasijoittajia vai jäniksenomaisia nopeiden liikkeiden ystäviä?

Inderesin kommentti 

Hei,

Mitä olen analyytikoiden pitoaikoja oppinut tuntemaan niin tyylit vaihtelevat paljon: sijoittustyylejähän on niin paljon, kuin on sijoittajiakin. Inderesillä on hyvin tiukat kaupankäyntisäännöt: ei saa käydä koskaan suosituksia vastaan kauppaa, meillä on aina kahden päivän karenssiaika päivityksen jälkeen ja tutkimuksen aikana ei myöskään saa käydä kauppaa. Siten pitoajat oman seurannan parissa olevissa firmoissa tuppaa olemaan pitkiä. Jotkut sitten veivailevat muilla osakkeilla, osa taas keskittyy lähinnä hodlaamaan Inderesin seuraamia firmoihin hyödyntäen talon osaamista.

Terveisin,

Verneri