Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Pörssikalenteri ja makrotapahtumat

Inderes Q&A 19.10.2021 15:29

Hei Aiemmin pörssikalenterissa oli markkinoihin vaikuttavia julkistuksia. Esim. korko kokousten ajankohdat ja ostopäälikkö indeksit yms. Nyt pörssikalenterissa on vain suomi yhtiöihin suoraa liittyviä asioita. Ovatko nuo muut asiat siirretty johonkin muuhun osioon, vai onko ne poistettu kokonaan? Itse tykkäsin katsoa aina mitä missäkin on tapahtumaassa ja tarvittaessa vetäytyä markkinoilta ennen julkistuksia. Miltä kuulostaisi Makrokalenteri... se voisi olla osuva nimi? Uskon , että on muitakin joilla ei ole hyviä englannin kielisiä analyysipalveluita ja muutenkin olisi mukava lukea asioista kotikielellä. 

Inderesin kommentti 

Moikka,

Makrotapahtumat poistettiin pörssikalenterista, mutta makron seuraajia ei ole suinkaan unohdetta. Tapahtumat ovat edelleen aiempaan tapaan näkyvillä inderes.fi-sivustolla julkaistavassa aamukatsauksessa. Tapahtumat löytyvät Sijoittajien mielikuvat -kyselyn alta ja samalla makrokommentin vierestä. Alla poiminta tämän viikon tulevista tapahtumista, lähteenä tänään julkaistu aamukatsaus.

Ystävällisin terveisin, Marianne