Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Revenio ostokohteena

Inderes Q&A 28.03.2017 11:41 Revenio Group

Inasen tylsän puoleista ja tapahtumaköyhää tuolla pörssirintamalla, eli passeli tovi leikkiä ajatusleikkejä mahdollisuuksien maailmoissa. Revenion saadessa vihdoin lupansa, spekulaatiot Revenion päätymisestä ostokohteeksi lisääntyivät. Taipuisikohan hra. Rautanen avaamaan omia ajatuksiaan aiheesta analyytikolle epätyypillisen jossittelun merkeissä? Esim. millaista hyötyä isompi toimija voisi saavuttaa Icarella Reveen verrattuna? Ja ottaen huomioon, että tämän päivän Revenio lienee aika yksi yhteen Icaren kanssa, olisi mielenkiintoista kuulla, miten analyytikkonne näkisi mahdollisen myynnin tapahtuvan? Vain osa firmasta (Icare) vai koko lafka? Jos vain osa, kuinkas sitten siitä eteenpäin?

Inderesin kommentti 

Päätimme vastata tähän kysymykseen ihan videolla, joka on nyt nähtävissä täältä https://www.inderes.fi/videot/saako-analyytikko-spekuloida-revenio-ostok....